Marble Rush Knikkerbaan

Het Marble Rush-speelgoed van Vtech is de perfecte manier om je kind in één keer te laten bewegen en leren. Er is een verscheidenheid aan formaten, kleuren en edities – er is echt niets onmogelijk! Je kleintje zal zoveel plezier beleven aan het spelen met zijn nieuwe beste vriend dat hij nooit meer wil dat het ophoudt. De slimme functies van deze knikkerbanen zorgen ervoor dat al die uren die je besteedt aan rommelig worden ook elke seconde waard zijn. Onze top 10 helpt je met het vinden van het beste Marble Rush speelgoed.

Top 10 Marble Rush Speelgoed van dit moment

€34,00
uitverkocht
Bol.com

Over Marble Rush

De Marble Rush set van Vtech is een geweldige manier voor kinderen van alle leeftijden om plezier te hebben en te leren door actief te spelen. Deze kleurrijke knikkerbaan bevat alles wat je nodig hebt in één handig pakket: lichtshow-raketschip, spannende hellingen en banen die naadloos op elkaar aansluiten zonder frustrerende puzzels of ingewikkelde instructies; snelle lanceerbases die zowel rechtopstaand kunnen worden gebruikt als ze niet worden gelanceerd op hun eigen avonturen in je huis (of achtertuin!), extreme draagraketten perfect als de waarheid wordt verteld… je zou kunnen merken dat je snel opstijgt!

Wat je nog meer over Marble Rush moet weten

Wat is het beste Vtech Marble Rush speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Marble Rush Rocket Set Elektronisch M100E de leukste knikkerbaan van Vtech. Op basis van 222 beoordelingen scoort het 4,5 uit 5 sterren in de categorie Marble Rush.

Voor welke leeftijden is Marble Rush gemaakt?

Vtech geeft aan dat de Marble Rush knikkerbaan speciaal ontwikkeld is voor kinderen van 3 jaar en ouder. Gemiddeld gezien vinden kinderen Marble Rush speelgoed leuk tot en met 12 jaar.

Wat kost Marble Rush speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Vtech kost € 21,95 en het duurste speelgoed kost € 69,94. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Marble Rush van Vtech kopen?

Je kunt Vtech Marble Rush in de winkel kopen bij Intertoys, Top 1 Toys, Prenatal en Blokker. Online kun je het gemakkelijk bestellen bij webshops als Bol.com, Intertoys, Amazon en DeGroteSpeelgoedwinkel.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie Marble Rush getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Zo geven we extra punten aan houten speelgoed en kijken we kritisch naar de verschillende keurmerken.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!