Brio

Bouw het perfecte treinspoor met de modulaire bouwstenen van Brio. Creëer bruggen en wegen om je routes te overspannen, of gebruik het in combinaties die zinvol zijn voor elke scène die je probeert te creëren! Met zoveel mogelijkheden bij de hand, hier zijn enkele ideeën: combineer twee sets tracks samen; leg een open wegdek neer door de stad waar auto’s voorbij schieten terwijl passagiers uit de ramen staren. Klaar om het volledige aanbod en top 10 van Brio te bekijken zoals het prachtige houten treinbanen en ander houten speelgoed? Ga dan snel verder

Top 10 Brio Speelgoed van dit moment


Over Brio

Heb je er ooit van gedroomd om met je favoriete locomotief te spelen? Dit is het moment! combineer Brio’s treinsets en accessoires om een eindeloos spoor te bouwen. Met zoveel verschillende soorten rails, bruggen of voertuigen die in deze set zijn opgenomen, zal het voor elk kind (of volwassene) gemakkelijk zijn om hun perfecte match te vinden – gegarandeerd plezier elke keer!

Wat je nog meer over Brio speelgoed moet weten

Wat is het beste Brio Speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Brio Spoor en Weg Transportset het leukste speelgoed van Brio. Op basis van 298 beoordelingen scoort het 4,5 uit 5 sterren in de categorie Brio Speelgoed.

Voor welke leeftijden is Brio speelgoed leuk?

Per Brio product verschilt de leeftijd waar het speelgoed voor gemaakt is. De meeste producten zijn al leuk vanaf het eerste jaar. Maar ook ouder, blijft het leuk om met Brio speeltjes te spelen.

Wat kost Brio speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Brio kost € 10,99 en het duurste speelgoed kost € 88,90. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Brio speelgoed kopen?

Je kunt Brio speelgoed in de winkel kopen bij verkooppunten als Intertoys, Top 1 Toys, Prenatal en Blokker. Online kun je het vinden bij webshops als Bol.com, Intertoys en Amazon.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie Brio getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids. Alles is natuurlijk als cadeau stuk voor stuk leuk!

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. Daarnaast moet speelgoed veilig en betrouwbaar zijn. Je wilt zonder zorgen je kleine met het speelgoed kunnen laten spelen. Helemaal met dat leuke Brio speelgoed!

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!