Mattel

Ben jij benieuwd welk speelgoed je van Mattel moet kopen voor je kleine? Of om cadeau te doen aan een jongen of meisje? Hieronder vind je een rijtje met de beste aanbiedingen van speelgoed. Daaronder vind je ook een handig overzicht met categorieën voor als je specifiek op zoek bent naar het juiste speelgoed binnen een bepaalde leeftijd of uitvoering. Ontdek origineel speelgoed van Mattel voor jongens en meisjes waarmee gegarandeerd leuk gespeeld wordt.

Top 10 Mattel Speelgoed van dit moment


€10,99
Degrotespeelgoedwinkel.nl

Over Mattel

Mattel is een Amerikaanse speelgoedfabrikant die speelgoed levert van onder andere Barbie, Hot Wheels en Fisher Price. De speelgoedfabrikant beschikt over normaal en educatief speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters. Wat dacht je van een leerzame babygym voor je kleintje of speelsetje voor je peuter? Dankzij de verschillende speelgoedmerken van Mattel ben je vrij in de keuze die je maakt. Fijn voor als je niet precies weet welk merk speelgoed je wilt kopen of twijfelt!

Wat je nog meer over Mattel speelgoed moet weten

Wat is het beste speelgoed van Mattel?

Volgens speelgoed experts is Hot Wheels het leukste speelgoed van Mattel. Op basis van 25 beoordelingen scoort het 4,8 uit 5 sterren in de categorie Mattel Speelgoed.

Voor welke leeftijden is Mattel speelgoed geschikt?

Per Mattel product verschilt de leeftijd waar het speelgoed voor gemaakt is. Hot Wheels zijn geschikt vanaf 4 jaar. Ander speelgoed, zoals de loopwagen, is voor latere leeftijden geschikt, zoals 3 jaar.

Wat kost Mattel speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Mattel kost € 14,95 en het duurste speelgoed kost € 122,95. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Mattel speelgoed kopen?

Het speelgoed van Mattel kun je kopen bij Bol.com, Intertoys, I Love Speelgoed en Top 1 Toys. Veel van het Mattel speelgoed valt onder de vleugels van Fisher-Price of Hot Wheels. Je kunt daarom beter zoeken op een van deze twee merken dan Mattel.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!