Zandbak

Nu het zonnetje volop schijnt, kunnen kinderen weer volop buiten spelen. Een speeltoestel in de tuin is goed voor uren speelplezier, maar iets wat ook zeker niet mag ontbreken is een zandbak. Voor jonge kinderen is niets leuker dan spelen in een zandbak. Kinderen kunnen zich urenlang vermaken door te spelen met zand en de tofste zandkastelen te bouwen met behulp van emmertjes, schepjes en vormpjes. Spelen met zand is niet alleen leuk, maar het is ook nog eens goed voor de ontwikkeling omdat er eindeloze mogelijkheden zijn. Kinderen kunnen namelijk van alles en nog wat maken wat in hun kleine gedachten opkomt en kunnen het zand ook aanraken en kneden.

Top 10 Zandbakken die wij het best vinden

€89,95
op voorraad
Bol.com

In de tuin of op het balkon: overal past een zandbak

Zandbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zoals een schelp of schildpad. Hoewel een kunststof zandbak door zijn lichte gewicht eenvoudig te verplaatsen en op te bergen is, is een houten zandbak de duurzame keuze. Een houten zandbak is meestal veel groter dan een plastic zandbak, kan altijd buiten blijven staan en is altijd geïmpregneerd. Daarnaast zorgt een zandbak met zonnescherm ervoor dat je kind ook nog eens beschermd wordt tegen de zon.

Wat je nog meer over een zandbak als cadeau moet weten

Het is de droom van ieder kind; een eigen zandbak. Dan kunnen de benodigde accessoire zeker niet ontbreken. Alles wat je nodig hebt om een eigen zandkasteel te bouwen vind je hier op deze pagina. Denk aan emmertjes, schepjes, zandvormen en nog veel meer leuks! Door te spelen met zand, water, emmertjes en ander speelgoed wordt de creativiteit van je kindje uitgedaagd en gestimuleerd.

Wat is de beste zandbak?

De beste zandbak van dit moment is de Step2 Naturally Playful. Dit model kost momenteel rond de € 75 en is verkrijgbaar bij Bol.com.

Voor welke leeftijden zijn zandbakken leuk?

De jongste kinderen vanaf 1 jaar vinden een zandbak al leuk. Daarna zien we dat tot minimaal 8 jaar met plezier in een (wat grotere) zandbak gespeeld kan worden.

De volgende zandbakken hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende soorten zandbakken getest. In het volgende overzicht kun je de zandbakken bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. Daarnaast moet speelgoed veilig en betrouwbaar zijn. Je wilt zonder zorgen je kleine met het speelgoed kunnen laten spelen. Je wilt namelijk wel zekerheid dat je het beste speelgoed in huis haalt.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!