Kidizoom

Vrijwel de volledige Kidizoom-serie van Vtech is sinds de lancering een hit. Voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar zijn er al Kidizoom speeltjes. De camera is momenteel het populairste product uit de Kidizoom-serie. Het horloge/smartwatch mag echter bij meisjes onderling op nog meer populariteit rekenen. Natuurlijk doet daar het roze model het weer het best. Een wat nieuwere toevoeging aan Kidizoom is de Print Cam. Kost wat extra, maar dan heeft jouw kleine ook een onvergetelijk cadeau. En vergeet vooral niet de action camera voor de waaghalzen onder ons.

Top 10 Kidizoom


Over Kidizoom

Kidizoom is een collectie speelgoed van Vtech dat onder andere uit een smartwatch, laptop, telefoon en camera (vloggercam) collectie bestaat. Ook de microfoon waarmee kids karaoke kunnen doen of de vloggercam waarmee ze hun YouTube-carriére kunnen opstarten, doet het ontzettend goed.

Wat je nog meer over Kidizoom moet weten

Wat is het beste Kidizoom speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Duo DX Camera van Vtech het leukst. Op basis van 111 beoordelingen scoort het 4,6 uit 5 sterren.

Voor welke leeftijden zijn Kidizoom-producten geschikt?

Per Kidizoom-speelgoed verschilt de aanbevolen leeftijd. Zo kun je de camera’s al vanaf 4 jaar introduceren terwijl de karaoke microfoon tussen 6 en 7 jaar het populairst is.

Waar kan ik Kidizoom aanbiedingen vinden?

Het speelgoed van Vtech komt maar weinig in de aanbieding. Dat is voor Kidizoom ook het geval. Wel loont het om ruim na de feestdagen eens een blik te werpen op aanbiedingen.

Waar kan ik Vtech speelgoed kopen?

Gelukkig hoef je op het internet niet lang te zoeken naar Vtech speelgoed. Bij zowel Bol.com, Amazon en Intertoys is het goed verkrijgbaar.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie Kidizoom getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Zo geven kijken we kritisch naar de verschillende keurmerken.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!