Little Dutch

Op zoek naar nieuw speelgoed voor je kleintje? In onderstaand overzicht vind je het beste speelgoed van Little Dutch. Het fijne aan dit overzicht is dat je gegarandeerd het leukste houten speelgoed in huis haalt. Daarnaast hebben we voor het gemak ook een aantal producten van Little Dutch voor je uitgetest. Hierbij hebben we gekeken naar gebruiksvriendelijkheid, gemak en reviews. Handig voor als je op zoek bent naar een cadeau of om even te spieken! 

Top 10 Little Dutch Speelgoed van dit moment
Over Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands speelgoedmerk met speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters. Hier vind je zacht, houten en badspeelgoed tot buitenspeelgoed en speelgoed voor onderweg. Little Dutch beschikt ook over flink wat duurzaam speelgoed. Dat is fijn, want dan weet je zeker dat je kleintje nog jarenlang van het speelgoed kan genieten. Daarnaast geeft Little Dutch op haar website aan dat ze werken aan het verduurzamen van product- en materialen speelgoed. Hoe tof! Je kunt Little Dutch cadeau geven vanaf de geboorte. Het is echter ook leuk als cadeau voor 3 jaar tot 5 jaar.

Wat je nog meer over Little Dutch speelgoed moet weten

Wat is het beste Little Dutch Speelgoed?

Volgens speelgoed experts is de Houten Transportwagen in Mint het leukste speelgoed van Little Dutch. Op basis van 99 beoordelingen scoort het 4,9 uit 5 sterren in de categorie Little Dutch Speelgoed.

Voor welke leeftijden is Little Dutch Speelgoed?

Per Little Dutch product verschilt de leeftijd waar het speelgoed voor gemaakt is. De babygym van Little Dutch is al geschikt vanaf 1 jaar. Ander speelgoed, zoals de loopwagen, is voor latere leeftijden geschikt, zoals 3 jaar.

Wat kost Little Dutch speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Little Dutch kost € 9,95 en het duurste speelgoed kost € 100,55. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Little Dutch speelgoed kopen?

Het speelgoed van Little Dutch kun je kopen bij Bol.com, Intertoys, I Love Speelgoed en Top 1 Toys. Daarnaast kun je Little Dutch ook met enige regelmaat bij de Kruidvat en Prenatal in de aanbieding kopen.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!