Houten Speelgoed voor Baby’s

Lekker spelen met dat houten speelgoed, dat is een zekerheidje als ze jong zijn. Zelfs als baby is het spelen met houten speeltjes al leuk. Zoals met een boerderij, garage of treinbaan van hout. Zelfs als ze nog baby zijn, kunnen de eerste houten diertjes voor plezier zorgen. Daarom hebben we tien leuke producten opgezocht van houten speelgoed waarvan we weten dat ze voor baby’s geschikt zijn.

Top 10 Houten Speelgoed voor baby’s


Het leukste cadeau voor je baby

Het grootste voordeel van houten speelgoed is dat het veel langer meegaat. Je baby gaat het never nooit breken. Zelfs niet als ze er met de beide beentjes op gaan staan. Voor baby’s is houten speelgoed ook interessant omdat er veel minder onveilige onderdelen bij houten speelgoed zijn. Iets dat met plastic wel wat anders is. De keuze is door veel ouders dan ook snel gemaakt. Let vooral op de prachtige producten van Brio!

Wat je nog meer over baby speelgoed van hout

Wat is het beste baby houten speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Allerion Zachte Stapeltoren – Blokken Baby – Stapel Blokken Set het leukst voor baby’s. Op basis van 64 beoordelingen scoort het 4,9 uit 5 sterren in de categorie Houten Boerderijen.

Voor welke leeftijden is houten speelgoed leuk?

Houten speelgoed is voor alle leeftijden leuk. Zelfs als het al pubers zijn. Wel is het type speelgoed hierbij belangrijk. Een houten garage is meestal leuk tot een jaar of tien. Schattige houten figuurtjes? Daar zijn ze waarschijnlijk eerder op uitgekeken.

Wat kost houten speelgoed?

Het goedkoopste houten speelgoed kost € 4,95 en het duurste speelgoed kost € 111,25. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik houten speelgoed kopen?

Bij de meeste (web)winkels die we op GetestSpeelgoed bespreken, kun je houten speelgoed kopen. Voorbeelden zijn Top 1 Toys, Prenatal, Intertoys, Bol.com, Amazon, Marja en I Love Speelgoed.

Het volgende houten speelgoed hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende soorten houten speelgoed getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed van hout bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. Daarnaast moet speelgoed veilig en betrouwbaar zijn. Je wilt zonder zorgen je kleine met het speelgoed kunnen laten spelen. Je wilt namelijk wel zekerheid dat je het beste houten speelgoed in huis haalt.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!