Toet Toet

Vtech’s Toet Toet is autospeelgoed waarmee je tegelijkertijd creatief kunt spelen en vaardigheden kunt ontwikkelen. Er zijn verschillende maten, kleuren en edities om uit te kiezen, dus het maakt niet uit wat de leeftijd of interesses van je kind zijn, ze zullen iets leuks kunnen vinden in dit geweldige product. Lees onze complete top 10 Toet Toet speelgoed door en ontdek welke het best bij jouw kleine past.

Top 10 Toet Toet Speelgoed van dit moment

Over Toet Toet

De wereld wacht op de fantasie van je kleintje om op hol te slaan! De Toet Toet-collectie auto’s heeft alles wat hen zal inspireren en vermaken. Met interactieve speelsets vol pratende, zingende personages die urenlange verhalen vertellen over het leven op wielen – deze vrolijke groep staat garant voor een boeiende tijd, ongeacht het soort of de leeftijd dat je thuis weer (of eerst) op de bestuurdersstoel probeert te komen. Bovendien zijn ze niet alleen uitgerust als speelgoed om op te rijden, maar hebben ze ook leuke accessoires zoals licht en geluidseffecten, waardoor deze motoren ook geweldige speelgoedjes zijn?!

Wat je nog meer over Toet Toet moet weten

Wat is het beste Toet Toet speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Toet Toet Auto’s Politietoren het leukst. Op basis van 231 beoordelingen scoort het 4,3 uit 5 sterren in de categorie Vtech Toet Toet.

Voor welke leeftijden is Toet Toet gemaakt?

Vtech geeft aan dat de Toet Toet auto’s speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen van 1 jaar en ouder. Gemiddeld gezien vinden kinderen Toet Toet speelgoed leuk tot en met 5 jaar.

Wat kost Toet Toet speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Vtech kost € 9,95 en het duurste speelgoed kost € 49,95. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Toet Toet van Vtech kopen?

Je kunt Vtech Toet Toet in de winkel kopen bij Intertoys, Top 1 Toys, Prenatal en Blokker. Online kun je het gemakkelijk bestellen bij webshops als Bol.com, Intertoys, Amazon en DeGroteSpeelgoedwinkel.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie Toet Toet getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Zo geven we extra punten aan houten speelgoed en kijken we kritisch naar de verschillende keurmerken.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!