Bumba

Het vinden van het juiste speelgoed voor een bepaalde leeftijd is soms best een uitdaging. Helemaal wanneer het je eerste kind is. Speelgoed van Bumba is daarom speciaal ontworpen voor dreumesen, peuters en kleuters. Hierdoor vind je voor elke levensfase een leuk speeltje. Of je nu zoekt naar een speelauto of speelmat, het beste speelgoed voor jouw kleintje bekijk je in onze top 10. Hier ontdek je precies welke producten wij het beste vinden van Bumba!

Top 10 van Bumba die je in overweging moet nemenOver Bumba

Wie kent ‘m niet, de vrolijke en ondeugende clown Bumba? Bumba is een Belgische televisieserie die gecreëerd is door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100. Voor dreumesen, peuters en kleuters beleeft Bumba allerlei herkenbare avonturen in het circus met zijn vriendjes Bumbalu, vogel Kiwi, beer Nanadu en nog veel meer kleurrijke figuren. En om het plaatje compleet te maken; voor de Bumba-fans zijn Bumba speelgoed, boekjes en rugzakjes uitgebracht. 

Wat je nog meer over Bumba moet weten

Wat is het beste Bumba speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Bumba creatieve stempelset – knutselset met stempels, potloden en stickers het leukste speelgoed van Bumba. Op basis van 44 beoordelingen scoort het 4,7 uit 5 sterren in de categorie Bumba Speelgoed.

Voor welke leeftijden is Bumba speelgoed geschikt?

Het overgrote deel van het Bumba-assortiment richt zich op de leeftijden 0 jaar tot een jaar of 4. Daarna zijn kinderen meestal uitgekeken en stappen ze over op andere merken.

Wat kost Bumba speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Bumba kost € 5,95 en het duurste speelgoed kost € 26,99. Let wel op: bij diverse webshops zorgt een te laag bestelbedrag voor bijkomende verzendkosten.

Waar kan ik speelgoed Bumba kopen?

Betaalbaar Bumba speelgoed kopen? Dan is dat mogelijk bij de grote speelgoedwinkels als Intertoys, Bol.com en Top 1 Toys. Ook kun je wat kleinere zaken online bezoeken als Marja en Lobbes.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!