Lego

Creëer leuke momentjes met jouw kleine jongen of meisje met Lego speelgoed. Lego speelgoed vind je in allerlei soorten, maten, kleuren en moeilijkheidsgraden. Dan kan de keuze van het juiste speelgoed een stuk lastiger zijn. Op deze pagina vind je daarom een overzicht met de top 10 beste Lego speelgoed van dit moment. Hierdoor wordt de keuze veel makkelijker, scoor je de beste deal en heeft je kind gegarandeerd bouwplezier. Bekijk daarnaast ook de geteste producten en handige feitjes van het speelgoed van Lego. Kids blij, jij blij!

Top 10 Lego Speelgoed van dit momentOver Lego

Lego is een van de oudste speelgoed merken voor kinderen en volwassenen. Lego begon namelijk met de klassieke poppetjes en huisjes, maar het aanbod is ondertussen uitgebreid naar veel groter én uitdagender speelgoed voor jong en oud. Denk aan Lego City, Lego Friends of Super Mario. Aan welk thema je ook denkt, Lego heeft het. Daarnaast heeft Lego speelgoed ontworpen voor de allerkleinsten. Zo kan je kleine jongen of meisje ook lekker aan de gang!

Wat je nog meer over Lego speelgoed moet weten

Wat is het beste Lego Speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Minecraft Het Pandaverblijf het leukste speelgoed van Lego. Op basis van 172 beoordelingen scoort het 4,9 uit 5 sterren in de categorie Lego Speelgoed. Per leeftijd kan het speelgoed dat het leukst is echter sterk verschillen. We raden je daarom aan om altijd naar de leeftijd te kijken.

Voor welke leeftijden is Lego Speelgoed?

Per Lego product verschilt de leeftijd waar het speelgoed voor gemaakt is. We adviseren om voor de allerkleinsten onder ons met Duplo te beginnen. Daarna kun je per jaar wel leuke Lego pakketten vinden, zoals het Pandaverblijf (vanaf 4 jaar) of een heuse Lego Porsche (vanaf 12 jaar).

Wat kost Lego speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Lego kost € 4,95 en het duurste speelgoed kost € 195,95. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Lego speelgoed kopen?

Het speelgoed van Lego kun je kopen bij Bol.com, Intertoys, I Love Speelgoed en Top 1 Toys. Daarnaast kun je Lego ook met enige regelmaat bij de Kruidvat en Action in de aanbieding kopen.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!