Bakugan

Het speelgoed van Bakugan is een leuke aanvulling voor wie de tekenfilmserie heeft gezien. Het Bakugan spel is een combinatie van magnetisch knikkers en speelkaarten waarmee je kind een eigen personage kan maken dat allerlei avonturen meemaakt. Om dit avontuur compleet te maken hebben we betaalbare opties voor je gezocht zodat je meteen een goede deal hebt. Ontdek hieronder de top 10 tofste speelgoed van Bakugan van dit moment!

Top 10 Bakugan speelgoed om te overwegenOver Bakugan

Bakugan is ontzettend populair in het buitenland en maakt ook flinke stappen in de Nederlandse speelgoedmarkt. Dit speelgoed is gebaseerd op de welbekende Bakugan game en bestaat uit magnetische speelkaarten en magnetische knikkers. De knikkers bestaan uit kleine uitklapbare monstertjes met een magneetje die je kindje op een creatieve manier bezig houdt. 

Wat je nog meer over Bakugan moet weten

Wat is het beste Bakugan speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Geogan Rising GeoForge Dragonoid 7-in-1 Dragonoid en 6 Geogan Bakugan-actiefiguren het leukste speelgoed van Bakugan. Op basis van 87 beoordelingen scoort het 4,9 uit 5 sterren in de categorie Bakugan Speelgoed.

Voor welke leeftijden is Bakugan speelgoed geschikt?

Bakugan heeft leuk speelgoed voor kids van 5 en oudere kinderen (tot wel een jaar of 15). Zolang het speelgoed leuk blijft, kan ermee gespeeld worden!

Wat kost Bakugan speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Bakugan kost € 14,95 en het duurste speelgoed kost € 47,08. Let wel op: bij diverse webshops zorgt een te laag bestelbedrag voor bijkomende verzendkosten.

Waar kan ik Bakugan speelgoed kopen?

Betaalbaar Bakugan speelgoed kopen? Dan is dat mogelijk bij de grote speelgoedwinkels als Intertoys, Bol.com en Top 1 Toys. Ook kun je wat kleinere zaken online bezoeken als Marja en Lobbes.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!