Paw Patrol

Paw Patrol speelgoed is een geweldige manier om je creativiteit en verbeeldingskracht te uiten met kleintjes. Vind het beste speelgoed voor 1-jarigen van Paw Patrol dat hen bezig houdt met spelen na een dutje! Speelgoed kan kinderen leren over oorzaak en gevolg, vaardigheden om vormen/kleuren te herkennen, maar ook complexere concepten zoals leren hoe tegenstellingen werken (gretig wachten tot ze oud genoeg zijn, zodat je geen problemen hebt om die trucs te laten zien!). Om al deze redenen hebben we hoog en laag gezocht naar het beste Paw Patrol-speelgoed voor kinderen van zes – maar niet zo lang geleden omdat kinderen tegenwoordig snel groeien – om erachter te komen welke tien topkeuzes vandaag boven al het andere op deze lijst overleven.

Bekijk ook onze cadeaus voor 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar en 4 jaar oude kinderen!

Top 20 Paw Patrol Speelgoed van dit moment
Over Paw Patrol

Paw Patrol wacht op de fantasie van je kleintje om op hol te slaan! De actiefiguren van Paw Patrol zijn afzonderlijk of als speelset verkrijgbaar en ook aan accessoires is er geen gebrek. Zo is bijvoorbeeld ook bij het speelgoed het officiële hoofdkantoor uit de hitserie aanwezig inclusief de herkenbare licht- en geluidseffecten. Maar denk ook aan PAW Patrol Puzzels, auto’s, figuren en meer!

Wat je nog meer over Paw Patrol speelgoed moet weten

Wat is het beste Paw Patrol Speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Tracker Junglevoertuig met actiefiguur het leukste speelgoed van Paw Patrol. Op basis van 274 beoordelingen scoort het 4,5 uit 5 sterren in de categorie Paw Patrol Speelgoed.

Voor welke leeftijden is Paw Patrol speelgoed leuk?

Per Paw Patrol product verschilt de leeftijd waar het speelgoed voor gemaakt is. We hebben handige pagina’s gemaakt waar je per leeftijd het speelgoed van Paw Patrol kunt bekijken.

Wat kost Paw Patrol speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Paw Patrol kost € 8,99 en het duurste speelgoed kost € 73,90. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Paw Patrol speelgoed kopen?

Je kunt Paw Patrol speelgoed in de winkel kopen bij verkooppunten als Intertoys, Top 1 Toys, Prenatal en Blokker. Online kun je het vinden bij webshops als Bol.com, Intertoys en Amazon.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie Paw Patrol getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. Daarnaast moet speelgoed veilig en betrouwbaar zijn. Je wilt zonder zorgen je kleine met het speelgoed kunnen laten spelen. Helemaal met dat leuke Paw Patrol speelgoed!

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!