SES

Bij kinderen draait het allemaal om de basis, en voor hen biedt onze top 10 lijst precies dat: het beste speelgoed van SES! We hebben elk product in hun speelgoedsectie doorzocht om leuke nieuwe items te vinden. Met zoveel opties die er zijn, is het moeilijk om te weten wat het beste werkt met je kleine beestje; maar niet meer omdat we dit onderzoek voor je hebben gedaan (en dit geweldige SES-speelgoed hebben gevonden)!

Top 10 SES Speelgoed van dit moment

Over SES

SES-speelgoed is ontworpen om creativiteit, innovatie en verkenning bij kinderen te bevorderen en tegelijkertijd een veilige speelomgeving te bieden. Met meer dan 80 nieuwe producten per jaar, van verfsets voor kinderen die artistieke expressie of knutselbenodigdheden willen, waaronder opstrijkkralen die als decoratie op elk kledingstuk kunnen worden gebruikt, tot avontuurlijk buitenspeelgoed zoals rugzakken om hun wandelvaardigheden te perfectioneren; er is hier iets! Het bedrijf bestaat al sinds 1970, toen ze voor het eerst begonnen met het produceren van tapijten onder licentieovereenkomsten met eigendomsrechten die uitsluitend aan henzelf zijn voorbehouden (wat betekent dat geen enkel ander bedrijf dit product mag verkopen). En nu weet je hoeveel tijd er gaat zitten in het ontwerpen van elk afzonderlijk aspect: alles begint…met veiligheid.

Wat je nog meer over SES speelgoed moet weten

Wat is het beste SES Speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Magnetisch tekenbord het leukste speelgoed van SES. Op basis van 111 beoordelingen scoort het 4,8 uit 5 sterren in de categorie SES Speelgoed.

Voor welke leeftijden is SES speelgoed leuk?

Per SES product verschilt de leeftijd waar het speelgoed voor gemaakt is. Het grootste deel van het SES-assortiment is vanaf 2 tot 10 jaar.

Wat kost SES speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van SES kost € 5,80 en het duurste speelgoed kost € 19,99. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik SES speelgoed kopen?

Je kunt SES speelgoed in de winkel kopen bij verkooppunten als Intertoys, Top 1 Toys, Prenatal en Blokker. Online kun je cadeaus vinden bij webshops als Bol.com, Intertoys en Amazon.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie SES getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. Daarnaast moet speelgoed veilig en betrouwbaar zijn. Je wilt zonder zorgen je kleine met het speelgoed kunnen laten spelen. Helemaal met dat leuke SES speelgoed!

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!