Dino Rescue van Paw Patrol

Help PAW Patrol de dag te redden met de coole Dino Rescue voortuigen! Rex staat achter je. Deze geweldige vierwielers worden compleet geleverd met verrassende dino-figuren, werktuigen en meer dan genoeg kracht voor elk avontuur dat zich kan voordoen tijdens hun zoektocht naar verloren kleintjes die te lang hebben rondgezworven.
Het is tijd om je voor te bereiden, want er zijn altijd nieuwe avonturen om elke hoek wanneer je met een jachtgeweer rijdt als onderdeel van ons favoriete harige reddingsteam. Bekijk hieronder de volledige top 10 Dino Rescue speelgoed en ontdek welke Dino het best bij jouw kleine past.

Top 10 Dino Rescue Speelgoed

Over Dino Rescue

De pups zijn deze zomer terug voor meer actie en avontuur, maar het gaat niet meer alleen om de reddingen. In Dino Rescue reist Paw Patrol naar een land vol dinosaurussen waar ze hun nieuwste rekruut ontmoeten – een expert op het gebied van fossielen uit vervlogen tijden! Met zware voertuigen zoals vrachtwagens (en zelfs anstagebussen), gereedschappen die met gemak door stenen muren kunnen snijden – en niet te vergeten immense kracht! – zullen deze honden op mijn bevel binnen enkele minuten voor elk verloren wezen kunnen zorgen.

Wat je over Dino Rescue moet weten

Wat is het beste Mighty Pups Speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Dino Rescue Dino Patroller Gemotoriseerd teamvoertuig met unieke Chase- en T. Rex-figuren het leukste speelgoed van Paw Patrol. Op basis van 22 beoordelingen scoort het 4,7 uit 5 sterren in de categorie Dino Rescue Speelgoed.

Voor welke leeftijden is Dino Rescue speelgoed leuk?

Per Paw Patrol product verschilt de leeftijd waar het speelgoed voor gemaakt is. Het speelgoed waar Dino Rescue de hoofdrol in speelt, is het leukst voor de leeftijden van 2 tot 8.

Wat kost Dino Rescue speelgoed?

Het goedkoopste Dino Rescue speelgoed van Paw Patrol kost € 10,99 en het duurste speelgoed kost € 25,95. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Dino Rescue speelgoed in de winkel vinden?

Je kunt Dino Rescue speelgoed in de winkel kopen bij verkooppunten als Intertoys, Top 1 Toys, Prenatal en Blokker. Online kun je het vinden bij webshops als Bol.com, Intertoys en Amazon.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie Dino Rescue getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. Daarnaast moet speelgoed veilig en betrouwbaar zijn. Je wilt zonder zorgen je kleine met het speelgoed kunnen laten spelen. Dino Rescue speelgoed is een grondig onderzoek waard!

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!