Siku

Op zoek naar levensecht speelgoed voor kleine handjes? Dan biedt het speelgoed van Siku de uitkomst. Siku staat bekend om kwalitatieve speelgoed auto’s, vrachtwagens en tractoren die net echt lijken. Door de kwaliteit en uiterlijk van het speelgoed scoort het gemiddeld 4 van de 5 sterren, waardoor het voor jou lastig kan zijn om een keuze te maken. Daarom vind je hieronder de top 10 beste speeltjes van Siku en daaronder de geteste speeltjes. Alles onder één dak, hoe fijn!

Top 10 Siku speelgoed om te overwegen


Over Siku

Siku is een Duitse fabrikant van die bekend staat om haar kwalitatieve en realistische speelgoed voertuigen. De tractoren, kranen, vrachtwagens, treinstellen, schepen en auto’s zijn op schaal gemaakt en voorzien van originele details en unieke kleuren. Hierdoor worden jongens en meisjes voorzien van een realistische spelbeleving en komt de fantasie tot leven in de kinderkamer. Daarnaast worden de modellen van Siku ontworpen van gietijzer met kunststof details. Door het gebruik van gietijzer wordt het model een stuk duurzamer en gaat het dus nog langer mee.  

Wat je nog meer over Siku moet weten

Wat is het beste Siku speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Traktor met Universeelstrooier het leukste speelgoed van Siku. Op basis van 48 beoordelingen scoort het 4,7 uit 5 sterren in de categorie Siku Speelgoed.

Voor welke leeftijden is Siku speelgoed geschikt?

Siku heeft leuk speelgoed voor jongere (vanaf 3) en oudere kinderen (tot 11 en ook wel ouder). Zolang het speelgoed leuk blijft, kan ermee gespeeld worden!

Wat kost Siku speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Siku kost € 8,95 en het duurste speelgoed kost € 40,55. Let wel op: bij diverse webshops zorgt een te laag bestelbedrag voor bijkomende verzendkosten.

Waar kan ik Siku speelgoed kopen?

Betaalbaar Siku speelgoed kopen? Dan is dat mogelijk bij de grote speelgoedwinkels als Intertoys, Bol.com en Top 1 Toys. Ook kun je wat kleinere zaken online bezoeken als Marja en Lobbes.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!