Vtech

Op zoek naar leuk Vtech speelgoed voor je kleine meisje of jongen? Ook hebben we Vtech speelgoed aanbieding afgezocht zodat je ook meteen de beste deal hebt. Hieronder kun je de top 10 van beste speeltjes van Vtech vinden. Daaronder is een overzicht te vinden van alle Vtech producten die we in de categorie speelgoed hebben bekeken.

Top 10 Vtech Speelgoed van dit moment

Over Vtech

Vtech is een van de oudste speelgoedmerken dat zich op modern speelgoed richt. In de jaren negentig begon Vtech namelijk als een van de eerste met het maken van digitaal speelgoed zoals telefoons en laptops. Ondertussen is het aanbod van Vtech flink uitgebreid en kan je er ook voor ander speelgoed terecht. Wat dacht je van een drumstel, loopwagen of tablet? Je kunt het zo gek niet bedenken, of de uitvinders bij Vtech hebben het verzonnen. Op haar eigen website geeft het speelgoedmerk ook nog eens aan dat ze binnen een aantal jaar alleen nog maar duurzaam speelgoed willen ontwikkelen. Hoe goed is dat!

Wat je nog meer over Vtech speelgoed moet weten

Wat is het beste Vtech Speelgoed?

Volgens speelgoed experts is de Marble Rush Knikkerbaan Set het leukste speelgoed van Vtech. Op basis van 42 beoordelingen scoort het 4,5 uit 5 sterren in de categorie Vtech Speelgoed.

Voor welke leeftijden is Vtech Speelgoed?

Per Vtech product verschilt de leeftijd waar het speelgoed voor gemaakt is. We hebben handige pagina’s gemaakt waar je per leeftijd het geschikte speelgoed van Vtech kunt bekijken.

Wat kost Vtech speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Vtech kost € 12,50 en het duurste speelgoed kost € 84,50. Gemiddeld kost een speeltje van Vtech € 35,50. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Vtech speelgoed kopen?

Je kunt Vtech speelgoed in de winkel kopen bij Intertoys, Top 1 Toys, Prenatal en Blokker. Online kun je het gemakkelijk bestellen bij webshops als Bol.com, Intertoys, Amazon en DeGroteSpeelgoedwinkel.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie Vtech getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Zo geven we extra punten aan houten speelgoed en kijken we kritisch naar de verschillende keurmerken.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!