Houten Speelgoed vanaf 1 jaar

Lekker spelen met dat houten speelgoed, dat is een zekerheidje als ze 1 jaar of ouder zijn. Houten speeltjes, zoals een boerderij, garage of treinbaan doen het altijd goed bij kids. Zelfs als ze nog baby zijn, kunnen de eerste houten diertjes voor plezier zorgen. Daarom hebben we tien leuke producten opgezocht van houten speelgoed waarvan we weten dat ze voor kinderen vanaf 1 jaar geschikt zijn.

Top 10 Houten Speelgoed voor 1-jarigen en ouder


Steviger en fijner: speelgoed van hout

Het grootste voordeel van houten speelgoed is dat het veel langer meegaat. Je kind gaat het never nooit breken. Zelfs niet als ze er met de beide beentjes op gaan staan. Vanaf 1 jaar is houten speelgoed ook interessant als cadeau omdat er veel minder onveilige onderdelen bij houten speelgoed zijn. Iets dat met plastic wel wat anders is. De keuze is door veel ouders dan ook snel gemaakt.

Wat je nog meer over boerderijen van hout moet weten

Wat is de beste houten speelgoed voor 1 jaar oud?

Volgens speelgoed experts is Eichhorn – Huisje met Insteekvormen het leukst voor kinderen van 1 jaar en ouder. Op basis van 48 beoordelingen scoort het 4,4 uit 5 sterren in de categorie Houten Boerderijen.

Voor welke leeftijden is houten speelgoed leuk?

Houten speelgoed is voor alle leeftijden leuk. Zelfs als het al pubers zijn. Wel is het type speelgoed hierbij belangrijk. Een houten garage is meestal leuk tot een jaar of tien. Schattige houten figuurtjes? Daar zijn ze waarschijnlijk eerder op uitgekeken.

Wat kost houten speelgoed?

Het goedkoopste houten speelgoed kost € 4,95 en het duurste speelgoed kost € 111,25. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik houten speelgoed kopen?

Bij de meeste (web)winkels die we op GetestSpeelgoed bespreken, kun je houten speelgoed kopen. Voorbeelden zijn Top 1 Toys, Prenatal, Intertoys, Bol.com, Amazon, Marja en I Love Speelgoed.

Het volgende houten speelgoed hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende soorten houten speelgoed getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed van hout bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. Daarnaast moet speelgoed veilig en betrouwbaar zijn. Je wilt zonder zorgen je kleine met het speelgoed kunnen laten spelen. Je wilt namelijk wel zekerheid dat je het beste houten speelgoed in huis haalt.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!