Speelkeuken

Wilt je kindje het liefst meehelpen in de keuken wanneer jij aan het kokkerellen bent? Of zie jij je kleintje steeds zandtaartjes ‘bakken’ in de zandbak? Dan is het kopen van een speelgoedkeukentje echt een aanrader. Onwijs veel kinderen vinden een speelgoedkeukentje namelijk erg leuk om mee te spelen. Met een speelgoedkeukentje kunnen kinderen een echte keukenprins- of prinses voelen.  Speelgoedkeukens zijn te vinden in allerlei soorten, maten en materialen. Ook op het gebied van accessoires kan je het groots uitpakken. Plastic fruit, een complete pannenset of een mini-magnetron; het kan allemaal. Een speelgoedkeuken is een fantastisch idee om cadeau te doen bij een verjaardag, Sinterklaas of Kerst. 

Top 10 Speelkeukens die het overwegen waard zijn


Een speelgoed keuken is een onvergetelijk cadeau

Wat is er nou leuker dan de baas zijn in je eigen keuken? Met een speelgoedkeuken kunnen kinderen zelf leren snijden, koken en bakken. Daarnaast kunnen ze zich urenlang vermaken en de fantasie de vrije loop laten door op verschillende manieren met het keukentje te spelen. Ga bijvoorbeeld net als mama en papa een heerlijke maaltijd koken of werk als echte chefkok in een thuisrestaurant. 

Wat je nog meer over speelkeukentjes moet weten

Waar je vroeger alleen kon kiezen voor kunststof speelkeuken, is het aanbod ondertussen veel groter, luxer en mooier geworden. Zo zijn er speelgoedkeukens die niet van echt te onderscheiden zijn en van natuurlijke materialen gemaakt worden. Neem een houten speelgoedkeuken. Het grootste voordeel van een houten keukentje is dat het de fantasie van je kinderen enorm stimuleert. Vooral peuters en kleuters kunnen er helemaal in opgaan. Daarnaast is houten speelgoed altijd goed. Het is duurzaam, sterk én het staat ook nog mooi in je interieur. Win-win! Ook kun je kiezen voor speelgoedkeukens met geluid voor nóg meer speelplezier. Hierdoor wordt het spelen met een speelgoedkeuken extra interessant voor je kind.

Wat is de beste speelkeuken?

De beste speelkeuken van dit moment is de Little Dutch Speelkeuken Mint. Dit model kost momenteel rond de € 80 en is goed verkrijgbaar.

Voor welke leeftijden zijn speelkeukentjes leuk?

Speelkeukentjes zijn leuk voor kids (jongens en meisjes) vanaf 2 jaar. Daarna kunnen ze er tot wel hun zesde mee spelen.

De volgende speelgoed keukentjes hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende soorten speelgoed getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. Daarnaast moet speelgoed veilig en betrouwbaar zijn. Je wilt zonder zorgen je kleine met het speelgoed kunnen laten spelen. Je wilt namelijk wel zekerheid dat je het beste speelgoed in huis haalt.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!