Barbie

Of je op zoek bent naar de nieuwste Barbie pop voor je kleine meid of haar collectie wilt aanvullen met een toffe Barbie camper, wij hebben de tien beste opties voor je geselecteerd. Scroll verder en je krijgt ook meteen een handig overzicht te zien met verschillende producten die we binnen de categorie Barbie speelgoed hebben getest.

Top 10 Barbie Speelgoed van dit moment


Over Barbie

Barbie is altijd gekleed volgens de laatste mode, rijdt in de snelste auto en woont met haar geliefde Ken in een luxe Barbie droomhuis waar ze samen met haar beste vriendinnen de leukste tijd beleeft. De beroemde Barbiepop is op zich al erg leuk om te hebben. Maar wat dacht je van een Barbie villa? Luxe, roze en bovenal typisch Barbie!

Wat je nog meer over Barbie speelgoed moet weten

Wat is het beste Barbie Speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Barbie Huis met Barbiepop het leukste speelgoed binnen deze categorie. Op basis van 74 beoordelingen scoort het 4,9 uit 5 sterren.

Voor welke leeftijden is Barbie Speelgoed?

De allerkleinsten vinden Barbies al ontzettend leuk. Een dreumes, peuter of kleuter vermaakt zich hier eindeloos mee. Meisjes vinden na 2 jaar misschien wel het leukst. Maar vergeet niet dat ook jongens in Barbie geïnteresseerd kunnen zijn.

Wat kost Barbie speelgoed?

Het goedkoopste Barbie speelgoed kost € 5,95 en het duurste speelgoed kost € 78,95 Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Barbie speelgoed kopen?

Het speelgoed van Barbie kun je kopen bij Bol.com, Intertoys, I Love Speelgoed en Top 1 Toys. Officieel speelgoed is ook bij Marvel te koop.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!