Pokémon

Is je kleine fan van Pokémon? Dan is Pokémon speelgoed niet weg te denken. Verwen jongens en meisjes met speelgoed van Pokémon. Het beste van Pokémon kun je herkennen aan de welbekende puzzels, maar ook knuffels, speelfiguren en nog veel meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Met onderstaand overzicht krijg je een beter beeld van het beste Pokémon speelgoed van dit moment. Dat is fijn, want dan weet je zeker dat je de juiste keuze maakt! 

Top 10 Pokémon speelgoed dat je moet overwegenOver Pokémon

Van kaarten tot speelgoed en knuffels. Pokémon is in 1995 bedacht door gamer Satoshi Tajiri en wereldwijd bekend onder velen. Je kunt bij Pokémon terecht voor verschillende soorten speelgoed, knuffels, kaarten en online spellen. Verzamel verschillende soorten speelgoed en laat jongens en meisjes hun eigen gang gaan. Wat dacht je van Pokémon kaarten of interactief figuurtje? Gotta catch ‘em all! 

Wat je nog meer over Pokémon moet weten

Wat is het beste Pokémon speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Figuren Battle Ready W6 Set van 8 Speelfiguur het leukste speelgoed van Pokémon. Op basis van 63 beoordelingen scoort het 5 uit 5 sterren in de categorie Pokémon Speelgoed.

Voor welke leeftijden is Pokémon speelgoed geschikt?

Per Pokémon toy verschilt de leeftijd waar het speelgoed voor gemaakt is. Het grootste deel van het aanbod speeltjes is vanaf 3 jaar geschikt. Alle Pokémons zijn unisex, dus lekker modern!

Wat kost Pokémon speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Pokémon kost € 6,95 en het duurste speelgoed kost € 75,80. Let wel op: bij diverse webshops zorgt een te laag bestelbedrag voor bijkomende verzendkosten.

Waar kan ik Pokémon speelgoed kopen?

Het speelgoed van Pokémon kun je kopen bij Bol.com, Intertoys, I Love Speelgoed en Top 1 Toys. Pokémon komt helaas maar weinig in de aanbieding, waardoor het goed is om als er een korting is er snel bij te zijn.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!