Baby Born

Ontdek de wereld van Baby Born met Baby Born poppen. De BABY born babypop bestaat al sinds 1991 en zorgt wereldwijd voor veel speelplezier. De ene dag is ze namelijk een lieve baby die moet worden verzorgd en de andere dag is ze een maatje waarmee je kindje leuke en denkbeeldige avonturen mee kan beleven, nooit saai dus! Het leukste Baby Born speelgoed, hebben we voor jou op een rij gezet

Top 10 Baby Born Speelgoed


Over Baby Born

Tegenwoordig is er voor elke fase van jouw kindje een Baby Born pop te vinden. Voor de allerkleinsten is de Baby Born voor baby’s pop perfect voor het vergezellen van de allerkleinsten vanaf de geboorte. Als je kindje een jaar is geworden, dan is de fluweelzachte Baby Born My First het eerste speeltje waar je aan moet denken. Deze pop is namelijk een stuk groter en kan makkelijk het water in. Voor 2-jarigen is de klassieke Baby Born pop helemaal interactief geworden. De Baby Born little kan dan huilen, slapen, drinken net als een echte baby. Waar Baby Born poppen vroeger vrij stugge en hard was, is ze tegenwoordig een stuk zachter. Hierdoor kan je kleine beter een stuk beter met de pop knuffelen en zijn de levensechte functies nog makkelijker om mee te spelen. De armpjes van de Baby Born pop zijn daarnaast ook beweeglijker geworden, waardoor het aan- en uittrekken van haar kleding kinderspel is.

Wat je nog meer over Baby Born speelgoed moet weten

Wat is het beste Baby Born Speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Soft Touch Magic Girl het leukste Baby Born speelgoed binnen deze categorie. Op basis van 843 beoordelingen scoort het 4,6 uit 5 sterren.

Voor welke leeftijden is Baby Born Speelgoed?

Over het algemeen vinden meisjes uit de leeftijden 3 tot 8 jaar Baby Born leuk. Natuurlijk kunnen ook jongens het leuk vinden om met Baby Born te spelen. Probeer niet puur naar geslacht te kijken dus!

Wat kost Baby Born speelgoed?

Het goedkoopste Baby Born speelgoed kost € 17,50 en het duurste speelgoed kost € 50,55 Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Baby Born speelgoed kopen?

Het speelgoed van Baby Born kun je kopen bij Bol.com, Intertoys, I Love Speelgoed en Top 1 Toys.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!