L.O.L. Surprise

Laat je verrassen door het verrassingsspeelgoed van L.O.L. Surprise. LOL speelgoed is onwijs gaaf om cadeau te doen of om zelf weg te geven. In onderstaand overzicht zie je de 10 beste L.O.L. speelgoed op een rijtje staan. Ook hebben we gekeken naar de aanbiedingen en een aantal mooie opties voor je gevonden. Benieuwd naar meer van L.O.L. Surprise? Bekijk dan snel onze aanbevelingen uit het testoverzicht onderaan de pagina. 

Top 10 L.O.L. Surprise speelgoed van dit jaar

Over L.O.L. Surprise

L.O.L. Surprise, ook wel Lil’ Outrageous Littles genoemd, is een speelgoedmerk met een schattige poppenlijn. Dit merk is in 2016 begonnen met een poppenlijn en verrassingseieren met daarin een figuur, dier of baby. Het assortiment L.O.L. Surprise speelgoed is sinds 2016 uitgebreid met O.M.G. poppen, glamoureuze L.O.L. Tweens, Color Change Pets en speelsets. Voor welk soort speelgoed je gaat, met L.O.L. Surprise kun je alle kanten op!

Wat je nog meer over L.O.L. Surprise moet weten

Wat is het beste speelgoed van L.O.L. Surprise?

Volgens speelgoed experts is Car-Pool Coupe Auto met Exclusieve Minipop Poppenvervoersmiddel het leukste speelgoed van L.O.L. Surprise. Op basis van 84 beoordelingen scoort het 4,5 uit 5 sterren in de categorie L.O.L. Surprise Speelgoed.

Voor welke leeftijden is LOL speelgoed geschikt?

Per L.O.L. Surprise product verschilt de leeftijd waar het speelgoed voor gemaakt is. Het grootste deel van het aanbod speeltjes is voor kids vanaf 2 jaar geschikt. Wist je trouwens dat L.O.L. Surprise voor zowel meisjes als jongens leuk is?

Wat kost L.O.L. Surprise speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van L.O.L. Surprise kost € 8,50 en het duurste speelgoed kost € 170,95. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Mattel speelgoed kopen?

Het speelgoed van L.O.L. Surprise kun je kopen bij Bol.com, Intertoys, I Love Speelgoed en Top 1 Toys. Het speelgoed komt regelmatig in de aanbieding, waardoor het slim is om de folders in de gaten te houden.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!