Knikkerbaan

Knikkeren is het leukste speelgoed van vroeger die vandaag de dag nog steeds heel populair is. Waar we vroeger een knikkerpot moesten zoeken, zijn er tegenwoordig knikkerbanen ontworpen om het knikkeren een stuk makkelijk en aangenamer te maken. Niemand zit er namelijk op te wachten om buiten in de kou te knikkeren. Een knikkerbaan biedt dan dé oplossing. Vanaf het moment dat je de doos binnen krijgt begint het speelplezier. Je kleine jongen of meisje moet eerst de knikkerbaan bouwen voordat er geknikkerd kan worden.

Beste Knikkerbanen die je als speelgoed kunt geven


Wat je over een speelgoed knikkerbaan moet weten

Wanneer je op zoek bent naar een knikkerbaan, dan kom je veel soorten tegen. Voor elke wens is er een knikkerbaan te vinden. Van stoere kunststof banen in felle kleuren tot een knikkerbaan van duurzaam hout. Houten knikkerbanen hebben de voorkeur, omdat hout tegen een stootje kan, geen scherpe hoeken of stukjes heeft, een natuurlijke uitstraling heeft en bovenal onwijs duurzaam is. Hierdoor kun je de houten knikkerbaan zelfs in de woonkamer laten staan, niemand die er zich aan stoort. 

Knikkerbanen zijn daarnaast geschikt voor allerlei leeftijden. Voor de allerkleinsten is de Rollipop knikkerbaan erg leuk, omdat alle rollende elementen urenlang speelplezier geeft. Voor de oudere kids zijn modellen van onder andere Fisher Price en Vtech beter. Hoe ouder je kind, hoe groter en uitdagender knikkerbanen er zijn! Dit soort modellen zijn dan groter en ingewikkelder om in elkaar te zetten.

Wat je nog meer over een speelgoed ballenbak moet weten

Wat is de beste Knikkerbaan?

Volgens speelgoed experts is Marble Rush Knikkerbaan het leukste speelgoed om cadeau te geven. Op basis van 125 beoordelingen scoort het 4,7 uit 5 sterren.

Voor welke leeftijden is een ballenbak leuk?

Knikkerbanen zijn voor alle leeftijden leuk. De Marble Rush Knikkerbaan van Vtech is voor de kleintjes leuk. Houten knikkerbanen zijn ook leuk voor als ze wat ouder zijn, bijvoorbeeld 7 jaar.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!