Transformers

Ga met je kind op avontuur met het speelgoed van Transformers. Je herkent Transformers vast wel uit de film Bumblebee of gewoon door zijn kenmerkende transformatie van robot naar een supersnelle auto of machine binnen enkele seconden. Transformers speelgoed is geschikt voor jongens en meisjes en onder andere bij Intertoys te koop. Op zoek naar de perfecte Transformers speelgoed? Kijk snel in onderstaand overzicht voor de 10 beste en stoerste Transformers speelgoed!

Top 10 Transformers Speelgoed van dit moment


Over Transformers

Wie houdt er nou niet van Transformers? Transformers zijn lekker stoer, daagt kleintjes uit en kan volledig omgebouwd worden. Pak groots uit met een 3-delige set of houd het knus met één Transformer robot. Beide opties verrassen je kleintje even goed! Je kleintje kan lekker aan de gang gaan en net als in de film de Transformer ombouwen tot een wagen of machine. 

Wat je nog meer over Lego speelgoed moet weten

Wat is het beste Transformers Speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Hasbro Transformers: Legacy Laser Optimus Prime het leukste speelgoed binnen deze categorie. Op basis van 84 beoordelingen scoort het 4,8 uit 5 sterren in de categorie Transformers.

Voor welke leeftijden is Transformers?

Transformers zijn voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar. De ideale leeftijd is volgens expert rond 6 tot 7 jaar. In veel gevallen spelen kinderen met Transformers speelgoed tot het 10e levensjaar.

Wat kost Transformers speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Transformers kost € 14,95 en het duurste speelgoed kost € 200,95. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Transformers kopen?

Het speelgoed van Transformers kun je kopen bij Bol.com, Intertoys, I Love Speelgoed en Top 1 Toys. Ook heeft Transformers een eigen website waar de producten te koop zijn.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!