Interactieve knuffels

Interactieve knuffels zijn niet alleen lief en zacht, maar hebben net dat beetje extra waar je naar op zoek bent. Met interactieve knuffels kan je kind zich urenlang zelf vermaken en het voordeel hiervan is dat je even de handen vrij hebt, hoe fijn! Daarnaast haal je met een interactieve knuffel gegarandeerd een hoop speelplezier in huis dat ook nog eens leerzaam is. Interactieve knuffels kunnen namelijk praten, zingen, lachen, lopen en sommige nog veel meer! 

Interactieve knuffels die je moet zien


Hier leren kinderen pas echt wat van

Je 2-jarige kan spelenderwijs leren kruipen met de VTech Baby Kruip & Leer Baby Beer. De VTech Baby Kruip & Leer Baby Beer moedigt je kleine aan om te kruipen waardoor de ontwikkeling van de motoriek wordt gestimuleerd. Druk op de verschillende toetsen om vormen en kleuren te leren én om grappige geluiden en melodieën te horen. Voor kindjes vanaf 4 jaar zijn interactieve knuffels in de vorm van een dier perfect. Kinderen kunnen namelijk op deze leeftijd zelfstandig lopen en zijn dol op dieren. Wat is nog leuker dan wandelen met een schattig hondje? Een interactieve knuffel hondje kan meegenomen worden aan de riem, maakt bewegingen met het hoofd en staart en maakt grappige geluidjes. Uiteraard kan je kleintje het interactieve knuffeltje overal mee naartoe nemen, want wanneer je het hondje roept, loopt hij meteen met je mee! 

Wat je nog meer over interactieve knuffels moet weten

Wat is de beste interactieve knuffels

Wij zien de interactieve knuffel van Purse Pets – Glamicorn Eenhoorn toch wel als de leukste optie van dit moment. Kijk maar eens hoe leuk dit model is!

Voor welke leeftijden zijn interactieve knuffels leuk?

Natuurlijk ook hier, kan je tot wel 8 jaar kinderen met een interactieve knuffel laten spelen. Dit hangt wel heel erg af van de specifieke knuffel. Let altijd bij de knuffel op de aanbevolen leeftijd.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!