Houten Garage

Baby’s en peuters hebben een beperkte aandachtsspanne. Ze kunnen zich niet langer dan een paar minuten tegelijk op iets concentreren, dus het is belangrijk dat het speelgoed dat je voor ze koopt hun interesse in speeltijd behoudt. En juist daarom is speelgoed zoals een houten garage perfect. Deze natuurlijke stukken hout zorgen niet alleen voor urenlang plezier; fijne motoriek ontwikkelt zich ook dankzij de textuur – Kinderen verkennen elke centimeter totdat ontdekker uiteindelijk zegt: “Ik heb iets gevonden!” Het maakt niet uit of je kind van auto’s houdt. Alles kan de houten garage in!

Top 10 Houten Garages die geweldig zijn


Kom maar hier met die auto in de houten garage

Een houten garage is het leukste cadeau om aan je kleine te geven. Ze worden niet afgeleid door luide muziek en licht, wat betekent dat ze zich kunnen concentreren op het spelen! Speelgoed gemaakt van duurzaam geteeld hout bevat natuurlijke texturen die helpen bij de fijne motoriek – je hebt nooit meer plastic nodig als deze schoonheden in de buurt zijn!
Zorgt ook voor geweldige kraamcadeaus omdat iedereen van nieuwe dingen houdt, of het nu een houten garage of treinbaan is.

Wat je nog meer over garages van hout moet weten

Wat is de beste houten garage?

Volgens speelgoed experts is Little Dutch Treinbaanuitbreiding garage multicolour de leukste houten garage. Op basis van 443 beoordelingen scoort het 4,6 uit 5 sterren in de categorie Houten garages.

Voor welke leeftijden is houten speelgoed leuk?

Houten speelgoed is voor alle leeftijden leuk. Zelfs als het al pubers zijn. Wel is het type speelgoed hierbij belangrijk. Een houten garage is meestal leuk tot een jaar of tien. Schattige houten figuurtjes? Daar zijn ze waarschijnlijk eerder op uitgekeken.

Wat kost houten speelgoed?

Het goedkoopste houten speelgoed kost € 14,99 en het duurste speelgoed kost € 139,99. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik houten speelgoed kopen?

Bij de meeste (web)winkels die we op GetestSpeelgoed bespreken, kun je houten speelgoed kopen. Voorbeelden zijn Top 1 Toys, Prenatal, Intertoys, Bol.com, Amazon, Marja en I Love Speelgoed.

Het volgende houten speelgoed hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende soorten houten speelgoed getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed van hout bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. Daarnaast moet speelgoed veilig en betrouwbaar zijn. Je wilt zonder zorgen je kleine met het speelgoed kunnen laten spelen. Je wilt namelijk wel zekerheid dat je het beste houten speelgoed in huis haalt.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!