Mighty Pups van Paw Patrol

De Mighty Pups zijn gearriveerd om de dag te redden! Voeg alle PAW Patrol packs toe en je kind heeft de complete Mighty Pups set compleet. Marshall en Chase zijn door een meteorenregen omgevormd tot een machtige pup en dragen hun gloednieuwe uniformen terwijl Skye haar adem spaart in afwachting van Rubble’s nieuwste avontuur of Zuma die staat te popelen om elk moment aan een nieuwe missie te beginnen. Ontdek hier het leukste Mighty Pups speelgoed van dit moment.

Top 10 Mighty Pups Speelgoed

Over Mighty Pups

In dit leuke Mighty Pups-avontuur kan je kind overal heen met zijn nieuwe Super Paws-voertuig! Elk onderdeel van de auto is zo ontworpen dat hij aanvoelt als een echte puppy en bevat ook geluidseffecten. En hadden we al gezegd dat er zelfs een hondenfiguur bij zit?

Wat je over de Mighty Pups moet weten

Wat is het beste Mighty Pups Speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Mighty Pups Charged Up Marshall + Voertuig + Licht en Geluid Speelgoed Actiefiguren + Speelfiguren het leukste speelgoed van Paw Patrol. Op basis van 94 beoordelingen scoort het 4,5 uit 5 sterren in de categorie Skye Speelgoed.

Voor welke leeftijden is Mighty Pups speelgoed leuk?

Per Paw Patrol product verschilt de leeftijd waar het speelgoed voor gemaakt is. Het speelgoed waar Mighty Pups de hoofdrol in spelen, is het leukst voor de leeftijden van 1 tot 6.

Wat kost Mighty Pups speelgoed?

Het goedkoopste Mighty Pups speelgoed van Paw Patrol kost € 4,99 en het duurste speelgoed kost € 22,95. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Mighty Pups speelgoed in de winkel vinden?

Je kunt Mighty Pups speelgoed in de winkel kopen bij verkooppunten als Intertoys, Top 1 Toys, Prenatal en Blokker. Online kun je het vinden bij webshops als Bol.com, Intertoys en Amazon.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie Mighty Pups getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. Daarnaast moet speelgoed veilig en betrouwbaar zijn. Je wilt zonder zorgen je kleine met het speelgoed kunnen laten spelen. Helemaal met dat leuke Paw Patrol speelgoed waar Mighty Pups in voorkomen!

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!