Buiten Speelgoed

Het lekkere weer is aangebroken en dat betekent buitenspelen. Kinderen kunnen buiten samen met vriendjes en vriendinnetjes hun energie kwijt en onwijs veel speelplezier beleven. Dan is het ook weer tijd om het buitenspeelgoed tevoorschijn te halen of nieuwe speelgoed aan te schaffen. Wij hebben onderzoek gedaan naar het leukste buitenspeelgoed waarmee je peuter of kleuter eindeloos buiten wil blijven spelen. Van een sportieve skelter voor 3-jarigen tot een speelhuis voor de allerkleinsten. Heb je voldoende ruimte in de tuin? Kies dan voor buitenspeelgoed zoals een trampoline of schommel. Klein behuisd? Neem het speelplezier mee naar buiten en laat je kleintje lekker skateboarden of straatspelletjes spelen met buurtgenootjes! 

Top 10 Buiten speelgoed voor in de buitenlucht


€20,57
op voorraad
Amazon.nl

Lekker buiten spelen, in de tuin of op het pleintje

Is je kind graag bezig met de handen? Dan is zandspeelgoed zoals een zandbak of watertafel leuk om cadeau te doen. De meeste kinderen zijn namelijk dol op zand en vooral aangezien ze ermee kunnen kliederen en eindeloze creaties kunnen maken. Het enigste wat je nodig hebt is een zandbak of watertafel, een hoopje zand en water. Lekker goedkoop en zorgt voor volop speelplezier. Zandspeelgoed heeft een houten of plastic afwerking. Onze voorkeur gaat uit naar hout, omdat hout onwijs duurzaam is vergeleken met plastic en gegarandeerd tegen een stootje kan. 

Wie zegt dat je met een kleine tuin geen genoeg speelplezier kunt creëren? Als je klein behuisd bent, is groot speelgoed niet de ideale opties. Daarom is er ook klein speelgoed verkrijgbaar zoals een kleine trampoline of speelmat. Daarnaast kun je het speelplezier ook mee naar buiten nemen. Denk aan een skateboard of skelter of speel straatspelletjes met buurtgenootjes. Deze opties nemen veel minder ruimte in beslag, maar zijn vooralsnog net zo leuk!

Wat je nog meer over buiten speelgoed moet weten

Heb je voldoende ruimte in de tuin en wil je graag een speeltoestel aanschaffen voor je kleintje? Een grote speeltoestel is dan een leuke toevoeging voor in de tuin, waarbij het speelplezier van de kinderen natuurlijk voorop staat. Zo heb je verschillende soorten speeltoestellen met een glijbaan, schommel of zelfs beiden. Of wat dacht je van een speeltoestel met een zandbak eronder? Op deze manier hoef je geen zandbak aan te schaffen. Dit speeltoestel heeft namelijk alles wat het hartje van je kindje begeert; een glijbaan, speelgedeelte en zandbak.  

Wat is het beste speelgoed voor buitenspelen?

Volgens speelgoed experts is VTech Baby Mijn Eerste 100 Woordjes voor baby’s het leukst voor buiten.

Waarom is buiten spelen zo belangrijk?

Buiten spelen zorgt ervoor dat kleintjes veel bewegen. Daarnaast is frisse lucht altijd goed! Laat ze daarom zoveel als ze kunnen buiten rond banjeren.

Welke soorten buitenspeelgoed zijn er?

Je hebt van alles in de categorie buitenspeelgoed. Denk aan ballen, waterspeelgoed maar ook interactief speelgoed.

Waar kan ik buiten speelgoed kopen?

Bij de meeste (web)winkels die we op GetestSpeelgoed bespreken, kun je buiten speelgoed kopen. Voorbeelden zijn Top 1 Toys, Prenatal, Intertoys, Bol.com, Amazon, Marja en I Love Speelgoed.

Dit is het buitenspeelgoed dat we hebben getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende soorten speelgoed getest. In het volgende overzicht kun je het buiten speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. Daarnaast moet speelgoed veilig en betrouwbaar zijn. Je wilt zonder zorgen je kleine met het speelgoed kunnen laten spelen. Je wilt namelijk wel zekerheid dat je het beste speelgoed in huis haalt.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!