Bing

Kijkt je kind ook altijd naar de avonturen van Bing en zijn vriendjes? Geef Bing en zijn vriendjes cadeau! Bing is namelijk net als je eigen driejarige in huis. Lief, energiek, nieuwsgierig en wilt alles uitproberen wat soms tot ongelukjes kan leiden. Het beste speelgoed van Bing vind je hieronder in het rijtje. Handig én snel!

Bekijk ook onze cadeaus voor 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar en 4 jaar oude kinderen!

Top 10 Bing speelgoed waar kids niet zonder kunnen


Over Bing

Bing is een Duits speelgoedbedrijf dat in de jaren twintig een van de grootste speelgoedfabrikanten ter wereld was. Het speelgoed van Bing is gebaseerd op de televisieserie die onwijs populair is onder veel peuters en kleuters. Denk aan een pratende knuffel, coole speelset of speelkoffer. Je kunt de avonturen met Bing zo leuk mogelijk maken voor je kindje. Maak het speelplezier compleet met de figuurtjes uit de populaire serie!

Wat je nog meer over Bing moet weten

Wat is het beste Bing speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Bing’s Huis Speelset het leukste speelgoed. Op basis van 483 beoordelingen scoort het 4,8 uit 5 sterren in de categorie Bing Speelgoed.

Voor welke leeftijden is Bing speelgoed geschikt?

Bing is vanaf jongs af aan al leuk. Baby’s laten hun eerste lachje zien en dragen vaak een Bing knuffel bij zich totdat ze drie of vier zijn.

Wat kost Bing speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Bing kost € 7,35 en het duurste speelgoed kost € 29,95. Let wel op: bij diverse webshops zorgt een te laag bestelbedrag voor bijkomende verzendkosten.

Waar kan ik Bing speelgoed kopen?

Shoppen voor het beste wat Bing je te bieden heeft? Het leukste Bing speelgoed is verkrijgbaar bij grote speelgoedwinkels (Intertoys en Top 1 Toys) maar ook bij webwinkels als Amazon en Bol.com.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!