Djeco

Speels, kunstzinnig en origineel. Het Franse merk Djeco staat bekend om het verrassen van kinderen met hun speelgoed. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van wat voor speelgoed dit merk te bieden heeft, hebben we een selectie gemaakt van de 10 beste speelgoed van Djeco. Daaronder vind je ook een overzicht van alle Djeco producten die we in de categorie speelgoed hebben bekeken. Leuk om even door te spitten en wellicht vind je een nieuw speeltje voor je kind!

Top 10 Djeco speelgoed waarmee je altijd goed zit


Over Djeco

Djeco speelgoed is mooi, origineel en bovenal uniek vergeleken andere merken. Djeco is in 1954 ontstaan als creatieve speelgoedmerk met speelgoed voor jongens en meisjes in alle leeftijden. Hier kun je terecht voor houten speelgoed, puzzels, originele spelletjes, educatief en baby speelgoed. Het unieke aan dit merk is dat je het speelgoed kunt herkennen aan de kwaliteit en kleurrijke illustraties. Leuk om te geven bij geboorte, als verjaardagscadeau, met Sinterklaas of bij kerst.

Wat je nog meer over Djeco moet weten

Wat is het beste Djeco speelgoed?

Volgens speelgoed experts is blokkentoren met dieren het leukste speelgoed van Djeco. Op basis van 32 beoordelingen scoort het 4,5 uit 5 sterren in de categorie Djeco Speelgoed.

Voor welke leeftijden is Djeco speelgoed geschikt?

Djeco heeft leuk speelgoed voor jongere (vanaf 3) en oudere kinderen (tot 11). Je kunt per product eenvoudig zien voor welke leeftijden het geschikt is.

Wat kost Djeco speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Djeco kost € 11,45 en het duurste speelgoed kost € 39,99. Let wel op: bij diverse webshops zorgt een te laag bestelbedrag voor bijkomende verzendkosten.

Waar kan ik Djeco speelgoed kopen?

Betaalbaar Djeco speelgoed kopen? Dan is dat mogelijk bij de grote speelgoedwinkels als Intertoys, Bol.com en Top 1 Toys. Ook kun je wat kleinere zaken online bezoeken als Marja en Lobbes.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!