Bouwblokken

Met bouwblokken heeft je kind gegarandeerd speelplezier binnen- en buitenshuis. Naast dat speelgoedblokken ontzettend leuk zijn om mee te spelen, is het ook erg goed voor de motoriek van je kindje. Je kindje kan de blokken grijpen, stapelen en bouwen. Kinderen kunnen torenhoge gebouwen maken of een klein huisje bouwen; de mogelijkheden met bouwblokken zijn eindeloos. Binnen de categorie bouwblokken heb je harde en zachte bouwblokken. Zachte bouwblokken zijn perfect voor peuters en kleuters, omdat ze er in vergelijking met harde blokken in kunnen knijpen. 

Dit vinden we de leukste bouwblokken


Blokken waarmee ze leren bouwen

Naast bouwblokken kan je kleintje zich ook uitleven met stapeltorens en bekers. Dit speelgoed van onder andere Little Dutch en Fisher-Price is perfect voor het stimuleren van de fijne motoriek en de visuele ontwikkeling van je kind. De bouwblokken, torens en bekers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals stof, hout en kunststof in klassiek felle kleuren of in frisse neutraal tinten. Zijn de eerste stappen met het blokken stapelen gezet? Dan kan jouw kleintje ook nog aan de slag met diverse blokzakken, tonnen en trekwagens. Dit speelgoed stimuleert kinderen om te bouwen en daagt ze uit om de leukste creaties te maken. Denk aan mooie kastelen, een garage voor speelgoedvoertuigen of een paar huizen naast elkaar. 

Wat je nog meer over speelgoed bouwblokken moet weten

Wat zijn de leukste bouwblokken?

Wij zien de bouwblokken van Eichorn toch wel als de leukste optie van dit moment. Deze bouwblokken zijn voor kinderen van 1 tot 4 jaar, dus ze gaan lekker lang in deze leeftijdsgroepen mee.

Voor welke leeftijden zijn bouwblokken leuk?

Jongens en meisjes kunnen bouwblokken hartstikke leuk vinden. Geef ze gewoon eens cadeau en kijk vanzelf aan hoe ze ermee spelen. Als je ziet dat het regelmatig als speelgoed gepakt wordt, weet je dat je goed zit!

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!