Janod

Dat spelen niet alleen leerzaam maar leuk kan zijn wordt bewezen met het speelgoed van Janod. Dit speelgoed ondersteunt de ontwikkeling van de zintuigen, vaardigheden en creativiteit van kinderen. Daarnaast wil je natuurlijk bij kopen van nieuw speelgoed dat je het beste van het beste in huis haalt. Hieronder vind je een beknopt overzicht van het beste speelgoed van Janod. Ook nog eens mét prijzen, kortingen en handige feiten. 

Bekijk ook onze cadeaus voor 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar en 4 jaar oude kinderen!

Top 10 Janod speelgoed waar kids niet zonder kunnen


Over Janod

Janod is een Frans speelgoedmerk dat in 1970 is ontstaan en gespecialiseerd is in houten speelgoed. Dit merk staat ook wel bekend om originele speelgoed in een eigentijds jasje met onwijs veel speelplezier. Daarnaast ontworpen met oog op de toekomst door de basis van hout te vormen en de overige delen aan te vullen met textiel, vilt of stevig karton. Extra pluspunt: al het hout dat Janod gebruikt heeft een FSC-keurmerk. 

Wat je nog meer over Janod moet weten

Wat is het beste Janod speelgoed?

Volgens speelgoed experts is Pure – Muziektafel het leukste speelgoed van Janod. Op basis van 52 beoordelingen scoort het 4,9 uit 5 sterren in de categorie Janod Speelgoed.

Voor welke leeftijden is Janod speelgoed geschikt?

Janod heeft leuk speelgoed voor de allerjongsten onder ons. Zelfs als baby, is het al ontzettend leuk om uit een Janod magneetboek voorgelezen te worden. Vanaf een jaar of 4 a 5 kun je overstappen op een ander merk.

Wat kost Janod speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Janod kost € 9,95 en het duurste speelgoed kost € 39,95. Let wel op: bij diverse webshops zorgt een te laag bestelbedrag voor bijkomende verzendkosten.

Waar kan ik Janod speelgoed kopen?

Shoppen voor het beste wat Janod je te bieden heeft? Het leukste Janod speelgoed is verkrijgbaar bij grote speelgoedwinkels (Intertoys en Top 1 Toys) maar ook bij webwinkels als Amazon en Bol.com.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!