VTech 1 Jaar

Op zoek naar leuk Vtech speelgoed voor je 1 jaar oude kleine meisje of jongen? Of als cadeau? We hebben iedere Vtech speelgoed aanbieding opgezicht zodat je meteen de beste deal hebt. Hieronder kun je de top 10 van beste speeltjes voor kinderen vanaf 1 van Vtech vinden. Daaronder is een overzicht te vinden van alle Vtech producten die we in de categorie speelgoed hebben bekeken.

Top 10 Vtech 1 jaar Speelgoed van dit moment

€19,99
uitverkocht
Bol.com

Over Vtech voor kinderen van 1 jaar

De 1 jaar oude kleintjes zullen het geweldig vinden met VTech-speelgoed! Van leren tot speeltijd, deze leuke items zitten boordevol spannende elementen. Kleine handen kunnen op allerlei manieren draaien en draaien terwijl ze spelen op hun nieuwe favoriete speeltje van het merk dat je zo goed kent – vooral als het er een is met fantasievoedsel zoals Steps 2Through 4 touch-en scooters.. De volgende keer dat iemand vraagt wat voor soort baby van 1 jaar oud deze productlijn leuk zou vinden, antwoord ik gewoon “uw toekomstige ingenieur”.

Wat je nog meer over Vtech speelgoed moet weten

Wat is het beste Vtech Speelgoed vanaf 1 jaar?

Volgens speelgoed experts is de Tante Jet Theeset het leukste speelgoed van Vtech. Op basis van 42 beoordelingen scoort het 4,5 uit 5 sterren in de categorie Vtech Speelgoed.

Welk Vtech Speelgoed is voor 1 jaar en ouder?

Per Vtech product verschilt de leeftijd waar het speelgoed voor gemaakt is. We hebben handige pagina’s gemaakt waar je voor de leeftijd van 1 jaar het geschikte speelgoed van Vtech kunt bekijken.

Wat kost Vtech speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Vtech kost € 12,50 en het duurste speelgoed kost € 84,50. Gemiddeld kost een speeltje van Vtech € 35,50. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Vtech speelgoed kopen?

Je kunt Vtech speelgoed in de winkel kopen bij Intertoys, Top 1 Toys, Prenatal en Blokker. Online kun je het gemakkelijk bestellen bij webshops als Bol.com, Intertoys, Amazon en DeGroteSpeelgoedwinkel.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie 1 jaar getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Zo geven we extra punten aan houten speelgoed en kijken we kritisch naar de verschillende keurmerken.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!