Baby Speelgoed

Baby speelgoed is onder te verdelen in verschillende categorieën, namelijk 0 tot 6 maanden, 6 tot 12 maanden en vanaf 1 jaar. Het is belangrijk om per periode in maanden en jaren te werken bij kinderen, helemaal als ze jong zijn. Zo kun je met het juiste educatieve speelgoed de ontwikkeling van een baby stimuleren. Als je een baby van 1 jaar STEM-speelgoed geeft dat eigenlijk voor 0 tot 6 maanden gemaakt is, doet het weinig voor de ontwikkeling. Dat is niet alles. Want als je een baby cadeau zoekt in de vorm van speelgoed, is het belangrijk dat je iets koopt dat gewenst is. Koop altijd voor de huidige leeftijd (bijvoorbeeld 9 maanden) of vooruit (voor een baby van 1.5 jaar, koop je speelgoed dat voor 2-jarigen is.

Voor een specifieker overzicht, raden we je aan om per maand te zoeken.

De baby waarvoor het speelgoed is, is nu:

  • 2 maanden
  • 3 maanden
  • 4 maanden
  • 5 maanden
  • 6 maanden
  • 7 maanden
  • 8 maanden
  • 9 maanden
  • 11 maanden
  • 12 maanden

Baby Speelgoedoverzicht

In het volgende overzicht kom je speelgoed tegen dat voor baby’s het populairst is, waaronder Baby Shark en Vtech.

Veelgestelde vragen over baby speelgoed

Wat is het beste speelgoed voor baby’s?

Het beste speelgoed voor baby’s is momenteel Tiny Love Babygym Kick & Play. Belangrijk om te weten is dat dit speelgoed het best past bij baby’s van 0 tot 12 maanden.

Wat vinden baby’s van 0 tot 6 maanden leuk?

Alles wat zacht is, de fantasie opwekt en leuke kleurtjes of vormen heeft, doet het bij baby’s van 0 tot 6 maanden goed.

Wat vinden baby’s van 6 tot 12 maanden leuk?

Als baby’s voor het eerst hun speelmatje verlaten, gaan ze op zoek naar speelgoed dat weer net een stapje hogerop is. Een babygym is dan al niet meer het leukst. Ze willen speelgoed dat los kan liggen, zoals een knuffel, bal of vormspel.

Wat vinden baby’s van 1 jaar leuk?

Baby’s van een jaar of ouder kunnen eindelijk met speelgoed spelen dat onbereikbaar was. Duplo is daar het beste voorbeeld van. Let wel goed op dat je Duplo koopt dat voor baby’s van 1 geschikt is. Ook baby speelgoed van hout (zoals van Little Dutch) doet het goed.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten voor baby’s getest. In het volgende overzicht kun je het baby speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun baby’s.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. Daarnaast moet een speeltje veilig en betrouwbaar zijn.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!