VTech 4 Jaar

Vtech is een leuk en boeiend bedrijf dat kwaliteitsproducten maakt voor uw kinderen. Voor 4-jarigen bieden ze het beste van alles, van speelsets tot poppen! In onze zoektocht vonden we 10 verschillende speeltjes van Vtech die je hieronder kunt vinden met een overzicht van al hun aanbod in deze categorie, uitgekozen voor vierjarigen.

Top 10 Vtech 4 Jaar Speelgoed van dit moment

Over Vtech voor kinderen van 4 jaar

De selectie leerspeelgoed van VTech is ontworpen om je kind van 4 aan te moedigen en te inspireren vanaf het moment dat het de ogen opent. Met felle kleuren die de kleintjes zullen vermaken terwijl ze al op jonge leeftijd vaardigheden ontwikkelen, hebben deze producten meer dan alleen speelwaarde – er is ook altijd een educatief aspect. Perfect voor kids van vier jaar dus!

Tip: Bekijk ons overzicht cadeau’s voor kinderen van 4 jaar

Wat je nog meer over Vtech speelgoed moet weten

Wat is het beste Vtech Speelgoed vanaf 4 jaar?

Volgens speelgoed experts is Kidizoom het leukste speelgoed van Vtech. Op basis van 533 beoordelingen scoort het 4,7 uit 5 sterren in de categorie Vtech Speelgoed.

Welk Vtech Speelgoed is voor 4 jaar en ouder?

Per Vtech product verschilt de leeftijd waar het speelgoed voor gemaakt is. We hebben handige pagina’s gemaakt waar je voor de leeftijd van drie jaar het speelgoed van Vtech kunt bekijken.

Wat kost Vtech speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Vtech kost € 11,45 en het duurste speelgoed kost € 75,67. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Vtech speelgoed kopen?

Je kunt Vtech speelgoed in de winkel kopen bij Intertoys, Top 1 Toys, Prenatal en Blokker. Online kun je het gemakkelijk bestellen bij webshops als Bol.com, Intertoys, Amazon en DeGroteSpeelgoedwinkel.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie 4 jaar getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Zo geven we extra punten aan houten speelgoed en kijken we kritisch naar de verschillende keurmerken.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!