VTech 3 Jaar

Of je nu op zoek bent naar leuk speelgoed om je driejarige bezig te houden of hem gewoon uit de problemen wilt hebben, wij hebben de perfecte selectie. De volgende lijst vertegenwoordigt onze top 5 keuzes op basis van criteria zoals kwaliteit en duurzaamheid; scroll naar beneden onder dit overzicht om alle Vtech-speelgoed voor 3-jarigen te zien die aan deze normen voldoen!

Tip: Bekijk ons overzicht cadeau’s voor kinderen van 3 jaar

Top 10 Vtech 3 Jaar Speelgoed van dit moment

€19,99
uitverkocht
Bol.com

Over Vtech voor kinderen van 3 jaar

Het beste speelgoed voor driejarigen komt van Vtech. Ze weten precies wat ze moeten maken en hoe oud je kind nodig heeft om vaardigheden te leren, veel plezier ermee! Met kleurrijke ontwerpen die hun aandacht vast houden en een breed scala aan verschillende speltypes zoals educatieve spelletjes of sociale activiteiten – er is hier iets perfects, ongeacht wie je ook winkelt (drie jaar).

Wat je nog meer over Vtech speelgoed moet weten

Wat is het beste Vtech Speelgoed vanaf 3 jaar?

Volgens speelgoed experts is de Marble Rush Knikkerbaan het leukste speelgoed van Vtech. Op basis van 533 beoordelingen scoort het 4,7 uit 5 sterren in de categorie Vtech Speelgoed.

Welk Vtech Speelgoed is voor 3 jaar en ouder?

Per Vtech product verschilt de leeftijd waar het speelgoed voor gemaakt is. We hebben handige pagina’s gemaakt waar je voor de leeftijd van drie jaar het speelgoed van Vtech kunt bekijken.

Wat kost Vtech speelgoed?

Het goedkoopste speelgoed van Vtech kost € 11,45 en het duurste speelgoed kost € 75,67. Bij een aantal webshops komen hier onder een bepaald bestelbedrag nog verzendkosten bij.

Waar kan ik Vtech speelgoed kopen?

Je kunt Vtech speelgoed in de winkel kopen bij Intertoys, Top 1 Toys, Prenatal en Blokker. Online kun je het gemakkelijk bestellen bij webshops als Bol.com, Intertoys, Amazon en DeGroteSpeelgoedwinkel.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie 3 jaar getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Zo geven we extra punten aan houten speelgoed en kijken we kritisch naar de verschillende keurmerken.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!