Loopfiets

Loopfietsjes zijn wat ons betreft onmisbaar voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren stap voor stap hoe ze hun evenwicht kunnen bewaren op een loopfiets. De voeten van je kleine blijven altijd dicht bij de grond, waardoor het zelfvertrouwen groeit en de stap naar een kinderfiets zonder zijwielen een stuk kleiner is

De leukste loopfietsen van dit jaar


Voordat je een loopfiets koopt..

Er zijn op dit moment verschillende soorten en kleuren loopfietsjes op de markt. Zo heb je houten, metalen, stalen, aluminium en kunststof loopfietsen met 2,3 of 4 wielen. Een loopfiets met 2 wielen is ideaal wanneer je kindje redelijk goed kan staan en graag in beweging is. Loopfietsen met 3 wielen zijn geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar en kun je voor een lange tijd gebruiken. Een loopfiets met 4 wielen is perfect voor kleine kinderen vanaf 1 of 1,5 jaar die moeite hebben met het behouden van hun evenwicht. Daarnaast komt een 2-in-1 verstelbare loopfiets ook goed van pas. Deze loopfiets groeit namelijk mee met je kindje waardoor je er jarenlang gebruik van kunt maken. Met één druk op de knop verander je de loopfiets in een step en je kunt de zitting en stuur in een handomdraai in hoogte verstellen. 

Wat je nog meer over een speelgoed loopfiets moet weten

Wat is de beste loopfiets?

De leukste loopfiets die je op dit moment kunt kopen, is de 2Cycle Mini-Bike. Deze loopfiets is van hout gemaakt en is daardoor lekker stevig. Het is nog een mooi model ook!

Voor welke leeftijden is een loopfiets leuk?

Vanaf twee jaar zien we de loopfiets al goed tot recht komen. Zelfs kinderen van een jaar zijn al blij met een loopfiets. Soms is het nog net wat te jong, maar vaak kan het al wel. Je kunt het best per loopfiets de leeftijd bekijken, dan weet je zeker dat je goed zit.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!