Knuffels

Knuffels, wie heeft ze niet gehad? Knuffels zijn voor baby’s hun allerbeste vriend, voor kinderen een speelmaatje en voor volwassenen een herinnering aan vroeger. Knuffels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en tegenwoordig ook met allerlei functies. Zo is er voor ieder kind een schattig knuffelvriendje te vinden. Voor de allerkleinste knuffelaars zijn er extra zachte knuffels ontwikkeld waarmee ze urenlang kunnen knuffelen. Sommige knuffels spelen zelfs een muziekje af of maken geluid. Een knuffel met geluid is niet alleen leuk om mee te spelen, maar je kindje ontwikkelt ook de zintuigen. Wat dacht je van een pluche? Een pluche is gemaakt van een heerlijk zacht stofje dat je kind overal mee naartoe kan nemen. 

Deze knuffels zijn toch echt het leukst


Van diertjes tot actiehelden

Is je kleintje dol op diertjes? Dieren knuffels zoals een knuffelaap van I Love Speelgoed of een knuffelkonijn van Little Dutch doen het erg goed bij jonge kinderen. Als je op zoek bent naar een knuffeltje voor je pasgeborene, dan is het knuffelkonijntje van Little Dutch ook te koop als knuffeldoekje. Daarnaast zijn er ook knuffels verkrijgbaar in de favoriete personage van je kindje. Als je kind bijvoorbeeld dol op is Marvel, dan is een Spiderman of Captain America knuffel de ideale knuffel om cadeau te doen. Kies jij voor een knuffeldier of ga je voor de favoriete knuffel personage van je kleintje?

Wat je nog meer over speelgoed Knuffels moet weten

Wat zijn de leukste knuffels?

Wij zien de knuffel van Pokémon Charmander toch wel als de leukste optie van dit moment. Pokémon is natuurlijk sowieso heel erg populair, dus daar kan je echt niet mee mis gaan.

Voor welke leeftijden zijn knuffels leuk?

Zijn knuffels stiekem niet voor iedereen leuk? De knuffels uit dit overzicht, zijn de meeste kinderen na hun tiende levensjaar wel op uitgekeken. Dit kan wel sterk per knuffel verschillen.

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!