Knikkers

Het knikkerseizoen is begonnen en dat betekent; knikkers inslaan. Rondom de knikkerpotjes wordt er namelijk fanatiek gestreden om de mooiste knikkers in de hoop dat je kleine de mooiste niet verliest. Of je kind wel of geen genoeg knikkers heeft, de knikker collectie moet toch af en toe worden aangevuld. Vooral als je kind nog niet alle soorten knikkers heeft. 

Knikkers die je cadeau moet geven


Lees dit voordat je knikkers koopt

Van kleine knikkers tot grote bonken. Wat je ook zoekt, je vindt op deze pagina gegarandeerd de juiste knikkers. We hebben namelijk een selectie gemaakt van de beste knikkers in de mooiste kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een verzameling knikkers in verschillende afmetingen of voor een zak gevuld met knikkers in dezelfde kleur. De zak houdt de knikkers goed bij elkaar, waardoor knikkers niet verloren gaan. Wat dacht je van een aantal reuze knikkers? Dit soort knikkers zijn lekker groot en erg leuk om te sparen. Wilt je kleine ook thuis met knikkers kunnen spelen? Bekijk dan het aanbod van de beste knikkerbanen van dit moment die je samen met je kleintje in elkaar kunt zetten.Klaar voor de start? Knikkeren maar!

Wat je nog meer over speelgoed knikkers moet weten

Wat zijn de leukste knikkers?

Eigenlijk zijn alle knikkers die je op deze pagina tegenkomt aan te raden. Ze hebben allemaal leuke kleurtjes en kaatsen perfect! Wat wil je meer als je gaat knikkeren?

Voor welke leeftijden zijn knikkers leuk?

De meeste kinderen vinden knikkeren leuk totdat ze een jaar of tien zijn. Maar zelfs daarna, blijft knikkeren leuk om te doen. Dus waarom zou je naar leeftijd kijken? Geef gewoon knikkers cadeau!

De volgende producten hebben we getest

Om tot onze conclusie te komen, hebben we verschillende producten binnen deze categorie getest. In het volgende overzicht kun je het speelgoed bekijken dat in overweging is genomen. We hebben hierbij rekening gehouden met de wensen van ouders en hun kids.

Hoe we onze overzichten samenstellen

We vinden het bij GetestSpeelgoed belangrijk om een zo divers mogelijk overzicht van speelgoed samen te stellen. We besteden daarbij extra aandacht aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed. Vooral als je een leuk cadeau wilt geven, is het belangrijk dat het speelgoed van alle markten thuis is.

Geschreven door Sarieta

Dagelijks dompel ik mij om in het leukste speelgoed. Het beste speelgoed is naar mijn mening niet alleen leuk, maar helpt kinderen ook met het leren van iets nieuws!

Oog voor kwaliteit

Speelgoed moet voor iedere leeftijd veilig zijn. Daarom wordt kritisch gekeken naar de gebruikte materialen, de keurmerken en de duurzaamheid van het speelgoed.

Calendar Number
Regelmatige updates

Iedere week worden de belangrijkste overzichten met speeltjes bijgewerkt. De pagina’s die het best worden bezocht, werken we zelfs dagelijks bij met de laatste aanbiedingen.

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!