Playmobil 1.2.3 meeneem dierentuin
Playmobil is doorgaand voor de leeftijd 5+ in verband met de kleine onderdelen die inbegrepen zijn. Maar… kennen jullie de Playmobil 1.2.3 al? Wij mochten de 1.2.3. meeneem dierentuin met waterpartij ontvangen.

Playmobil; gaat generaties lang mee

Vroeger als klein meisje was ik veel bij mijn nichtjes te vinden. Uren speelde we met de Playmobil. Mijn tante heeft nog alles op zolder staan en het ziet er na al die jaren nog zeer netjes uit. Ik vind het nog steeds heel leuk om alles in te richten en neer te zetten. Wonderlijk hoe ver dit merk in details gaat. Echt zo leuk! De kleine onderdelen zijn een nadeel wanneer je jongere kinderen hebt rondlopen (of kruipen).

Met Playmobil 1.2.3. heeft Playmobil gehoor gegeven aan de grote vraag die er was voor de jongere kinderen naar degelijk, kidsproof en ontzettend leuk materiaal voor fantasie- en rollenspel. Ik moet bekennen dat ik zelf nog geen ervaring had met Playmobil 1.2.3. Mijn meiden kregen heel veel Playmobil toen ze 3 jaar werden en dat was al het gewone Playmobil waar we de kleinste onderdelen van weg hebben gelegd. Maar ik ben om hoor. Want alle kinderen in mijn opvang van 1.5 tot 6 jaar vinden het leuk om ermee te spelen.

Playmobil 1.2.3 meeneem dierentuin (Playmobil 6792 set)

Met deze 1.2.3. meeneem dierentuin kunnen de kinderen heerlijk spelen met de dieren én flodderen met water. Er zitten leuke elementen in. Zo is er een bloem welke om zakt wanneer er voldoende water via de boom ingelopen is. Dit is natuurlijk een groot succes. Vooral de dreumesen hadden hier heel lang plezier mee.  Deze speelset bevat een fontein boom, vijver, clownsvis, leeuw, zebra, Giraffe, zeeleeuw en twee Playmobil figuren.  De zeeleeuw en clownsvis blijft drijven op het water.

Speelgoedkoffer om handig mee te nemen

De 1.2.3 meeneem dierentuin heeft nog een heel prettig toegevoegde  optie. Hij is namelijk om te toveren tot een handig koffertje waar alles in bewaard en meegenomen kan worden. Ideaal cadeautje dus om nog even snel te Playmobil 1.2.3 meeneem dierentuinkopen voor de vakantie! Want in de zomer willen we natuurlijk allemaal met water flodderen! Opgeruimd staat netjes 🙂

De oudere kinderen bedachten dat er een strandje bij moest komen, dus voor ik er erg in had zat de hele set onder het zand. Maar door de makkelijke rondingen en het stevige materiaal was het er onder de kraan zo vanaf gespoeld en heeft de set niks geleden. Gelukkig maar!

Gebieden: Fantasie, rollenspel

-punt:  Ik heb er geen kunnen ontdekken
+punt: Erg handig met om te bouwen koffertje

Merk: Playmobil
Prijs: € 37,90
Leeftijd: 18 maanden tot 5 jaar
Klik hier voor de directe link naar de 1.2.3 meeneem dierentuin bij speelgoedenmodelbouw.com

* Wij hebben eerder samengewerkt met speelgoedenmodelbouw.com. De service is zeer snel en netjes. Het aanbod is groot en overzichtelijk en de prijs is scherp. Deze set vind je bij bol.com bijvoorbeeld voor €69,99!

WIN ♥ WIN ♥ WIN

Hoe gaaf is het om je dreumes / peuter te verassen met deze toffe 1.2.3. meeneem dierentuin?
Je kunt er namelijk een winnen! Deel dit bericht via Facebook en like onze pagina. Meedoen kan tot 10 juli 20.00 uur. Kort daarna maken wij de winnaar bekend 🙂

getest speelgoed
Volg mij op

getest speelgoed

Ik ben Mandy: Moeder van een tweeling, getrouwd, werkzaam in de kinderopvang, kindercoach, creatief, speelt graag spelletjes, leest graag voor, lichtelijk verslaafd aan social media, gek op kinderen ♥
getest speelgoed
Volg mij op
Playmobil 1.2.3 meeneem dierentuin met waterpartij
Getagd op: