Vandaag bracht ik samen met mijn zusje en onze kids een bezoekje aan Monkey Town Wijchen. Een binnenspeeltuin die de afgelopen periode vernieuwing heeft gehad.

Monkey Town Wijchen zorgt voor uren speelplezier

De ruimte is groot, er zijn verschillende hoeken en mogelijkheden. Zo is er een hoek voor de jongere kinderen. Met glijbaantje, rollerglijbaan (groot favoriet!) en ballenbak. Fijn is dat er in deze hoek ook een trampoline is verwerkt. Zo kunnen de jongere kinderen rustig springen.

Er is een klim- en klauterruimte voor de echte durfallen. Hier is het donker! Hij is niet groot, maar onze kinderen vonden het wel spannend! Hiernaast liggen reuze bouwblokken. En dat doet het natuurlijk altijd goed. Er werd de hele dag druk ingebouwd. De mooiste huizen en torens zag ik tevoorschijn komen 🙂

Dan is er een discohoek. En die ruimte is groot favoriet van onze dochters. De donkere ruimte in combi met de mooie kleurtjes van de discoballen vinden ze geweldig. Elke keer weer wilde ze daar even naartoe om te dansen.

Nieuwe bezigheden, dus nog meer vermaak, in de binnenspeeltuin

Wat nieuw is, en een blikvanger voor kinderen, is de ballenmachine. Deze machine zuigt de ballen op, druk je op een knop dan komen de ballen vrij. Van boven!
Vol spanning zaten keer op keer heel wat kinderhoofdjes naar boven te kijken. Een hele leuke nieuwe toevoeging. Zowel voor jong als oud. Mijn neefje van 1.5 vond het net zo leuk als de kinderen van 5.

De grootste klim en klauter ruimte staat in het midden opgesteld. Hier kan eindeloos gespeeld worden. Ik heb even mee gedaan, dat was een hele conditie test!
De kinderen kruipen vliegensvlug overal over en onderdoor. Maar als volwassenen moet je jezelf behoorlijk in bochten wringen. Heel wat kindergezichtjes lachte me uit 😉

Er is nog iets nieuws bij Monkey Town Wijchen. Iets waar onze kinderen helaas nog te jong voor zijn maar waar de 5+ kinderen zeker heel erg veel plezier aan gaan beleven: een lasergame baan! Per ronde mogen 15 kinderen tegelijk de lasergame ruimte in. Ze krijgen allemaal hun eigen lasergame pistool en spelen ieder hun eigen spel. Aan het einde van deze ronde krijgen de kinderen te horen wie de winnaar is. De kosten voor een spel zijn €2,00 euro.

In de vakanties zijn ze alle dagen geopend. Klik hier voor de openingstijden. Daarnaast hebben ze in de schoolweken speciale peutertarieven! Ideaal wanneer je een paar uurtjes met je dreumes of peuter wil gaan. Voor de prijzen van Monkey Town Wijchen klik je hier. We trakteerde ons zelf op een heerlijk stuk appelgebak.

Gebieden: Bewegen!

-punt: Geen
+punt: Volop vermaak voor kinderen vanaf dat ze lopen tot ca 10 jaar!

getest speelgoed
Volg mij op

getest speelgoed

Ik ben Mandy: Moeder van een tweeling, getrouwd, werkzaam in de kinderopvang, kindercoach, creatief, speelt graag spelletjes, leest graag voor, lichtelijk verslaafd aan social media, gek op kinderen ♥
getest speelgoed
Volg mij op

Latest posts by getest speelgoed (see all)

Binnenspeeltuin Monkey Town Wijchen (1.5+ jaar)
Getagd op: