11055283_795909183831786_942033114896310275_n Ik vertel u graag in het kort over mezelf/mijn blog; Ik  ben Mandy, moeder van een tweeling (mei 2012) en ruim  10 jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik werk  momenteel met kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar. Met  mijn pedagogische achtergrond en werk ervaring mag ik  mijzelf best een kenner noemen op het gebied van  spelmateriaal en activiteiten voor kinderen. Sinds april 2014 ben ik gestart met de website getestspeelgoed.nl. Vanaf oktober 2015 besloot ik een wending te geven aan de website en verder te gaan als blogger.

Ik blog nu over door mij uitgetest speelgoed, (lees)boeken en creatieve activiteiten. Tevens blog ik over tips voor leuke uitstapjes met kinderen die op mijn pad komen. Kortom: Ik blog over bezigheden voor kinderen.

Mijn blogs zijn: Eerlijk, lezen lekker weg en vooral informatief. 

Het doel van getestspeelgoed.nl is om een duidelijk en overzichtelijk blog te creëren voor opvoeders over spellen, uitstapjes en activiteiten die ze met hun kinderen kunnen ondernemen.  We zijn altijd op zoek naar leuk, leerzaam en creatief (spel)materiaal voor ons kind. Ook lezen wij hier graag het e.e.a. over voordat we een aanschaf doen. Steeds meer ouders komen om die reden uit bij mijn blog.

Mijn collega gastouders schrijven soms als gast blogger een review van een door hun gekocht product. Wij zijn altijd actief bezig om nieuwe artikelen te vinden en zo mijn website met blogs te vullen. Mist u een artikel? Neem dan contact met mij op en ik kijk graag met u naar de mogelijkheden!

De artikelen die ik plaats op mijn blog worden ook op twitter, instagram en facebook onder de aandacht gebracht.

Bloggerslijst.nl