Dit keer hebben we een speelgoed product voor de jongste kindjes onder ons. In mijn opvang heb ik momenteel twee baby’s, dat is al even geleden!
Het babyspeelgoed kon wel wat uitbreiding gebruiken. De Activity Krokodil van Fisher Price sprak mij erg aan.

Activity Krokodil Fisher PriceBabyspeelgoed van Fisher Price

Fisher Price is een merk dat vooral bekend is om de vele, kleurrijke producten. Voor zowel baby’s als oudere kinderen hebben ze een breed aanbod.
Nieuw binnen het baby speelgoed is de Activity Krokodil. Ik werk ruim 10 jaar in de kinderopvang en merk dat baby’s labeltjes heel erg fascinerend vinden, een hele tijd kunnen ze er mee bezig zijn, wriemelen tussen die kleine vingertjes en tegelijk goed bekijken wat ze nu precies doen en wat er gebeurd. Prachtig toch?!

Activity Krokodil; nodigt uit tot ontdekken

Daar speelt de Activity Krokodil goed op in. Labeltjes genoeg. “De zachte “schubben” van de alligator zijn vervangen door vrolijke kleuren, opvallende patronen en structuren, zoals plooien, corduroy en pluche die baby’s zintuigen stimuleren” aldus Fisher Price. De vele kleuren maken dit speeltje niet alleen voor baby’s aantrekkelijk, nee ook ik word er enthousiast van. Je voelt zelf het verlangen om alles even aan te raken en te bekijken: je wordt er vrolijk van!

Natuurlijk willen baby’s ook geluidjes. Wanneer de handjes er tegen aan slaan komen er verschillende geluidjes in actie. Bijvoorbeeld door de ring met kleurrijke balletjes erin. Of het knisperende geluid vanuit het buikje van de  Activity Krokodil.

Babyspeelgoed om mee te nemenActivity Krokodil Fisher Price

Door de handige ring kun je dit baby speeltje overal mee naar toe nemen zonder kwijt te raken. Hang hem vast aan de luiertas, maxicosi of wandelwagen en je kleintje kan er mee spelen en zich vermaken terwijl jullie een autorit, dagje shoppen of terrasje voor de boeg hebben.  Zoals ik eerder al vermelde worden er verschillende gebieden geprikkeld door de Activity Krokodi denk aan: Fijn motorische vaardigheden – Pakken en het verkennen van hangende speeltjes stimuleren baby’s fijn motorische vaardigheden. Zintuigen – Een heleboel verschillende structuren, felle kleurtjes en opvallende patronen stimuleren de zintuigen.

Gebieden: fijne motoriek, ontwikkeling, baby

-punt: geen
+punt: Kleurrijk en handige bevestiging.

Merk: Fisher Price
Prijs: €16,99 (bol.com)
Leeftijd: 0 maanden tot ca 1.5 jaar

getest speelgoed
Volg mij op

getest speelgoed

Ik ben Mandy: Moeder van een tweeling, getrouwd, werkzaam in de kinderopvang, kindercoach, creatief, speelt graag spelletjes, leest graag voor, lichtelijk verslaafd aan social media, gek op kinderen ♥
getest speelgoed
Volg mij op

Latest posts by getest speelgoed (see all)

Fisher-Price Activity Krokodil
Getagd op: