Het zeer populaire sneeuwmannetje Olaf uit de Dinsey film Frozen heeft zijn eigen bordspel:Dokter Bibber Olaf’s Operatie.

Lekker bibberen met dokter bibber!

Wie kent het niet? Dokter Bibber speelde wij vroeger regelmatig. We moesten proberen onze wiebelige en enthousiaste kindervingertjes stil te houden en namen de operatie zeer serieus. JA! Je had hem bijna en…. aaaahneeee! “TRINGGGG” klonk het door de ruimte. De rode neus ging branden en je beurt was voorbij, de operatie was mislukt.

We hadden onze Dokter Bibber van vroeger nog bewaard maar vorige maand bleek de patiënt voorgoed te zijn overleden. Het spel kregen we niet meer aan de praat en de meeste organen bleken verdwenen.

Frozenspellen doen het altijd goed

Frozen is met de personages: Elsa, Anna en de schattige Olaf een favoriet hier in huis. Alles waar de personages op staan is goed. Toen ik op de website van 20frogs.com deze super leuke Dokter Bibber Olaf’s Operatie tegen kwam wist ik natuurlijk al direct dat dit 100% goedgekeurd zou worden hier in huize Frederiks.

20frogs.com was voor mij trouwens onbekend terrein. Kennen jullie deze (gloednieuwe) webshop al? Je kunt er terecht voor veel, héél veel, activiteiten. Zowel buiten als binnen. Sport als vrije tijd. Zo vind je er duplo en bordspellen maar ook sport attributen  en speeltafels.

Goed voor ontwikkeling van de fijne motoriek en concentratie!

Elsa en Kristoff willen Anna het mooiste verjaardagsfeest van haar leven geven. Maar een hele berg mini-sneeuwmannetjes veroorzaakt een complete chaos en alles dreigt te mislukken. Voordat de paniek uitbreekt en het feest niet door kan gaan grijp jij in!

Verzamel met de pincet voorzichtig alle sneeuwmannetjes, Lukt het jou de zoemer niet af te laten gaan terwijl je de sneeuwmannetjes verwijderd? Dan zorg jij ervoor dat Anna alsnog een geweldig feest krijgt!

Ook leuk in je eentje: Oefen je handigheid door te kijken in hoeveel keer je alle sneeuwmannetjes kunt verzamelen. Je kunt jezelf bijvoorbeeld 3 kansen (bijvoorbeeld met fiches) geven. Elke keer dat je de rand raakt moet je een fiches weg leggen. Lukt het jou alles te verwijderen voor de 3 fiches op zijn? Succes!

Gebieden: Concentratie, behendigheid, fijne motoriek.

-punt: Als het een kind echt niet wil lukken kan het voor veel frustratie zorgen.
+punt: Ideaal spel om de concentratie van het kind te vergroten.

Merk: Hasbro
Prijs: €38,44
Leeftijd: 6+ jaar
Tijdsduur: ca. 15 minuten
Dokter Bibber Olaf’s Operatie aanschaffen? Klik dan hier.

WINACTIE: Wil jij ook deze super leuke variant van Dokter Bibber winnen? Dat kan!
Like dit bericht en Like onze pagina! Wij maken de winnaar 17 juni a.s. bekend!

 

getest speelgoed
Volg mij op

getest speelgoed

Ik ben Mandy: Moeder van een tweeling, getrouwd, werkzaam in de kinderopvang, kindercoach, creatief, speelt graag spelletjes, leest graag voor, lichtelijk verslaafd aan social media, gek op kinderen ♥
getest speelgoed
Volg mij op

Latest posts by getest speelgoed (see all)

Dokter Bibber Olaf’s Operatie (5+jaar)
Getagd op: