Onze meiden kregen een groter bed… bij een groter bed hoort ook een nieuw bed, nieuw dekbed en het leukste een nieuw dekbedovertrek. Na heel wat zoek en speurwerk kwam ik toch online uit.  Ik vond een vrolijk, toch rustig en kleurrijk dekbed  van hipdekbedovertrek.nl.

tweeling op één kamer slapen

Onze dames zijn alweer 4.5 jaar en geven al een tijdje aan dat ze graag samen in een stapelbed willen slapen. Wij hadden onze twijfels. Want in willen en kunnen zit toch wel veel verschil. Dus wat deden wij… we lieten ze een tijdje samen op één slaapkamer slapen. Dat ging prima.

Mijn man besloot zelf een stapelbed te willen maken. Van steigerhout. We hebben in huis al meerdere meubels van steigerhout, gemaakt door mijn man. Na wat rond speuren, meten en tekenen was het ontwerp klaar. Een echt mannending. 91

Ik hielt me bezig met de aankleding. Er zat al een behangetje op de muur, dit wilde we zo laten. Daarbij moest dus nieuwe dekbedovertrekken uit worden gezocht. Dat is best lastig wanneer je het enigzins matchend wil hebben met de rest van de kamer. Na wat speurwerk kwam ik uit bij dit dekbed met vogelhuisjes. Lekker vrolijk en toch niet te druk. 154

groot aanbod in dekbedovertrek voor kinderen

Als ik geen rekening had hoeven houden met de kamer zelf had ik gekozen voor het  happy uil dekbedovertrek voor kinderen of een stoer jongensdekbed? Ik vind dit dekbed met robot geweldig leuk! Heb je fans van Paw Patrol of Frozen in huis en vind jij een dekbed hiervan prima? Ook daarvoor kun je bij hipdekbedovertrek.nl terecht. Wij zijn daar zelf niet zo van en dat wordt door de meiden gelukkig geaccepteerd ;).

Voor de aankleding brachten we een bezoek aan de ikea. Natuurlijk wilde de meiden roze als kleur van de assecoires. Ik plakte met washitape nog een aantal foto’s op de kast deur en hun kamer was klaar! Wat zijn ze er blij mee. Nu er ook bakken met speelgoed op hun kamer te vinden zijn spelen ze graag boven. Wel even wennen voor mama hoor hihi.

Ben je op zoek naar een dekbedovertrek voor kinderen? Dan kan ik hipdekbedovertrek.nl aanbevelen. Snelle service! Dat vind ik zelf altijd heel erg fijn. Wanneer ik iets besteld heb wil ik dit het liefst de dag erna in huis hebben. Ik heb het dekbed maandag besteld en deze was woensdag binnen. Top!

Zijn jullie benieuwd naar het eind resultaat? Vooruit.. hier een aantal foto’s! Een echte meiden kamer met wit als basis en roze aankleding. De poster van prinsessia en de zelf gemaakte knutselwerkjes maken de kamer echt helemaal eigen. We zijn heel tevreden! Hoe ziet de kamer van jullie zoon/dochter eruit?

 

getest speelgoed
Volg mij op

getest speelgoed

Ik ben Mandy: Moeder van een tweeling, getrouwd, werkzaam in de kinderopvang, kindercoach, creatief, speelt graag spelletjes, leest graag voor, lichtelijk verslaafd aan social media, gek op kinderen ♥
getest speelgoed
Volg mij op

Latest posts by getest speelgoed (see all)

Dekbedovertrek voor kinderen (3+ jaar)
Getagd op: