Hyper de pyper waren onze meiden toen ze van Crayola de color wonder set thuis kregen.

Stiften die niet afgeven

Meteen moest er met de color wonder set gespeeld worden. Snel, snel de verpakking open en kleuren maar. Ik gaf ze een wit blaadje en zei dat ze de stifen eerst maar eens moesten testen. Teleurgesteld keken ze me aan…. de stiften doen het helemaal niet mam!

Daarna haalde ik het kleur- en ontdekboek van de color wonder set eruit. Hun enthousiasme kwam weer terug. K3 en Frozen doen het natuurlijk altijd goed! Voorzichtig enthousiast begonnen ze aan een tweede poging. “Wauw mama, kijk!”

Ik moet jullie bekennen dat ik het merk Crayola niet kende, wel eens van gehoord maar nooit eerder iets van in huis gehad. Nu ik op de website rond heb gekeken moet ik me aardig in houden! Wat een ontzettend leuke dingen. Niet alleen leuk spel- en knutselmateriaal maar vooral ook materiaal waar over nagedacht is. Stiften die niet afgeven op meubels, handjes en kleding. De knoei vrije stempelset lijkt me ook ideaal! Binnenkort meer hierover 😉
De Sand Scibbler lijkt mij onwijs leuk (en handig knoeivrij voor kortdurend vermaak zonder al te veel rommel) voor de peuters in mijn opvang ♥.

color wonder set; kleuren met magie

De color wonder set zorgde bij mijn meiden echt voor verwondering. De eerste pagina’s werden met volle concentratie gekleurd, netjes binnen de lijntjes. Kleur voor kleur. Tot er per ongeluk een lijntje buiten de lijnen kwam en er een verborgen tekening ontstond. “Mam kijk een ster!” Ik had kort daarvoor toevallig op de doos vermeld zien staan dat er leuke verrassingselementen in de achtergrond verwerkt zaten.

Met 18 pagina’s zijn de kinderen met deze color wonder set wel even zoet. Ideaal cadeautje voor een vakantie, (lange) autorit of in bed bij ziekte. Want een werkelijk ideaal bijkomend voordeel is dat de stiften geen kleuren op huid, kleding en meubels achter laten! De papa’s hoeven dus niet bang te zijn voor hun auto 😉.

Het speciale color wonder papier laat de mooie heldere kleuren verschijnen. Wanneer de 18 pagina’s vol zijn gekleurd kunnen de stiften niet op “gewoon” papier gebruikt worden. Je koopt een los tekenblok of kleurboek van de color wonder serie en er kunnen weer mooie creaties gemaakt worden.

De color wonder set verpakkingen zijn verkrijgbaar in o.a. piet piraat, minnions, maya de bij, k3 en Frozen. Zijn de stiften al in huis en wil je ter aanvulling een nieuw kleurboek? Dan heb je ook voldoende keus bijvoorbeeld het kleurboek van prinses Sofia.

Categorie: fijne motoriek, kleuren

-punt: geen
+punt: geeft niet af op kleding en huid.

Merk: Crayola
Prijs: €
Leeftijd: 3+

getest speelgoed
Volg mij op

getest speelgoed

Ik ben Mandy: Moeder van een tweeling, getrouwd, werkzaam in de kinderopvang, kindercoach, creatief, speelt graag spelletjes, leest graag voor, lichtelijk verslaafd aan social media, gek op kinderen ♥
getest speelgoed
Volg mij op

Latest posts by getest speelgoed (see all)

color wonder set (3+ jaar)
Getagd op: