Hoe leuk is dit! Stempelen anno 2017… De Color Wonder Ligt Up Stamper van Crayola.

Vorige week schreef ik al over mijn kennismaking met de Color Wonder lijn van Crayola. Daar maakte ik kennis met de Color Wonder kleurset. Ontzettend enthousiast waren wij daarover Wij, ja. De kinderen waren net zo enthousiast als dat ik was. Hoe ideaal is het dat de inkt niet afgeeft op kleding/meubels en lichaam? Hetzelfde geld voor deze Color Wonder Light Up Stamper.

Heel eerlijk… moet ik bekennen dat ik genoeg (gekregen) stempel setjes in huis heb maar deze ver weg gestopt heb liggen achter in een kast. Ik knutsel ontzettend graag met mijn kinderen en tijdens mijn opvang, maar wat heb ik een hekel aan die inkt op de kleertjes, tafel en vooral de handjes. Alles zit onder, met mee beetje pech….. 🙁

Stempelen zonder vies worden

Ik was dan ook erg benieuwd naar deze Color wonder Light Up Stamper. Stempelen zonder vies te worden. Dat klinkt als muziek in mijn oren! Want feit blijft wel… kinderen vinden stempelen geweldig. En zelf vind ik het ook erg leuk om te doen. Je maakt er een kaartje, envelop etc. toch net iets leuker mee. In de Color Wonder Ligt Up Stamper zit alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, denk aan: Color Wonder papier , stempels, inkt en 3 color wonder stiften. Je kunt er dus meteen mee aan de slag.

En dat deden wij dan ook. Beide meiden zaten te popelen om te kunnen starten, met een Color Wonder papiertje voor hun neus.  Ze mochten van mij allebei een stempel afbeelding uitkiezen. Nou daar gingen we…. Toen Fenne de stempelhouder vast pakte en deze op de groene inkt duwde kleurde de stempelhouder groen. Dat was een verrassing 😉 Een leuke toevoeging. Daarna kwam het spannende moment…. doet hij het goed? En ja hoor! Een prachtig mooie afdruk! Leuk om te zien dat de inkt enkele seconden moet inwerken. De inkt wordt langzaam aan steeds duidelijker zichtbaar.

Creatief vermaak met het merk Crayola

Ze hebben er al meerdere keren een langere periode mee gespeeld en nog geen vlekken op kleding, tafel of handjes! Zo ideaal! Ik ben er helemaal enthousiast over hihi. Dat was ook wel te merken denk ik. Op instagram deelde ik al eerder een bericht over de Color Wonder Light Up Stamper.

Kennen jullie überhaupt het merk Crayola al? Ik tot een maand geleden dus echt nog niet, erg hè? En zonde, dat vooral. Want ik ben zo enthousiast over meerdere van hun producten. In mijn nieuwe serie “binnen kijken bij…” heb ik Crayola geintervieuwd. Nieuwsgierig? Het interview met Crayola lees je hier.

Gebieden: motoriek, creatief

-punt: Je hebt er speciaal papier voor nodig. Dit KAN een min punt zijn. Zo heb ik dit tot op heden nog niet ervaren.
+punt: Mooi resultaat, geen vieze kleding/handjes.

Nieuwsgierig? Bekijk het filmpje.

Merk: Crayola
Prijs: €24,95
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Tijdsduur: ca.  10 – 20 minuten.

getest speelgoed
Volg mij op

getest speelgoed

Ik ben Mandy: Moeder van een tweeling, getrouwd, werkzaam in de kinderopvang, kindercoach, creatief, speelt graag spelletjes, leest graag voor, lichtelijk verslaafd aan social media, gek op kinderen ♥
getest speelgoed
Volg mij op

Latest posts by getest speelgoed (see all)

Color Wonder Ligt Up Stamper (3+ jaar)
Getagd op: