Ik ben gezegend met twee meiden. Regelmatig maak ik dus leuke creaties in het haar! Haren invlechten is mijn favoriet!

Wist je dat er onwijs veel creaties te maken zijn met het haar van je dochter? De een is eenvoudiger dan de andere, dat geef ik toe. Maar door veel te oefenen wordt je vanzelf beter, en beter! Ik vind het zo ontzettend leuk om te doen. Maar ook ik kan nog wel wat trucjes leren….

haren invlechten kun je leren

Toen het boek “Haren invlechten” op de mat viel was ik dan ook meteen enthousiast aan het bladeren. De eerste creaties waren me bekend maar al snel kwamen er nieuwe creaties voorbij. De meiden keken met mij mee en hadden al snel een voorkeur. Die moest ik na het douchen meteen voor ze maken!

Een van mijn meiden wil zó graag vlechten en leuke dingen in haar haren maar het doet haar zo pijn. Echt heel zielig vind ik dat. Dikke tranen rollen over haar wangen dan. Maar ze zet door! De andere dame kruipt kletsend in de stoel en vind zelfs een beetje harder trekken niet erg. Lekker verschillend dus! Goed testmateriaal 😉

Het is een prettig boekje in handformaat. Het heeft een fijne ringband waardoor het omslaan makkelijk verloopt. Het boek heeft 50 pagina’s vol met creaties. Ik telde in de inhoudsopgave  ruim 20 verschillende varianten.

veel creaties stap voor stap uitgelegd

We hebben nog lang niet alles geprobeerd. Maar de gene die we geprobeerd hebben zijn geslaagd dankzij de prettige stap-voor-stap uitleg die erbij zit. Dit boek is een aanrader voor mama’s die nog niet handig zijn met de haren van de meiden maar wel heel graag handiger willen worden. Door dit boek heb je binnen no-time een dochter met prachtige creaties rond lopen!

 

Meer lezen? Bekijk hier de webiste van harenvlechten.nl

Wil jij jezelf of je vrouw extra verrassen? Bekijk dan dit leuke cadeaupakket!
Wil je als papa zijnde ook zelf van die mooie creaties kunnen maken bij je dochter? Hoe stoer is dat! Het is mogelijk, kijk hier.

getest speelgoed
Volg mij op

getest speelgoed

Ik ben Mandy: Moeder van een tweeling, getrouwd, werkzaam in de kinderopvang, kindercoach, creatief, speelt graag spelletjes, leest graag voor, lichtelijk verslaafd aan social media, gek op kinderen ♥
getest speelgoed
Volg mij op

Latest posts by getest speelgoed (see all)

Boek: haren invlechten
Getagd op: