Door het bloggen kom ik met veel webshops en merken in contact, leuk contact, maar wat ken ik de merken dan eigenlijk? Ik werk een (of meerdere) blogs uit over ’n product uit hun assortiment maar echt meer te weten komen over hun visie, bedrijf en missie kom ik ook niet.

En is dat niet juist net iets wat we als consument meer zouden willen? We zijn steeds bewuster bezig met wat we komen, duurzaamheid en we bekijken reviews en ervaringen voordat we actie ondernemen. Precies met deze gedachten ben ik merken en webshops gaan benaderen.

Het derde merk in deze “binnenkijken bij” reeks is bij Felicia’s Choice. Een webshop waar ik me helemaal in kan vinden: Duurzaam en fantasie prikkelend.

Hoe heet uw webshop?
Felicia’s Choice

Wat is uw doelgroep?
Baby’s en kinderen van 0 – 8 jaar.

Wat voor producten verkoopt u?
Speelgoed, creatief materiaal, slabben, kinderservies en verzorgingsproducten.

Waar staat uw merk voor? Wat kunnen ouders/verzorgers verwachten?
Felicia’s Choice staat voor mooi en kwalitatief goede producten die gericht zijn op duurzaamheid en veiligheid.

Hebben jullie een bepaalde visie?
Wij vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan het milieu en dat onze kinderen opgroeien zonder schadelijke stoffen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen uitgedaagd worden in hun spel, dat fantasie de ruimte krijgt.

Wat maakt jullie naam sterk? Waardoor onderscheidt het zich van de rest?

Wij onderscheiden ons door een diversiteit aan kinderproducten aan te bieden. Die allemaal duurzaam zijn en vrij van schadelijke stoffen. Daarnaast laten we zien dat duurzaam ook leuk, hip en betaalbaar kan zijn.

Hebben jullie producten met licht/geluid? Waarom wel/niet? Is dit een bewuste keus?
Wij verkopen bewust geen producten met batterijen, dit past niet bij onze visie.

Hoe testen jullie de producten?
Nieuwe producten testen wij uit met onze kinderen.

Worden in de testprocedure ook kinderen/ouders betrokken?
ja.

Zijn jullie bezig met duurzaamheid? Of het milieu? Hoe zien we dit terug?
Jazeker, zoals eerder al aangegeven richten wij ons op producten die duurzaam en veilig zijn. Dit zie je terug in al onze producten. Gemaakt van duurzaam en veilig materiaal.

Wat was het aller eerste product? Is dit product nog te koop?
De eerste producten waren de producten van het merk Hape. Zoals bijvoorbeeld de take a long houten activiteiten box. Deze is nog steeds bij ons te koop.
(ik schreef eerder een blog over de bamboe 4 op 1 rij.)

Wat is het meest verkochte product?
Op dit moment is dat absoluut de wobbel!

Wat is uw persoonlijk favoriet?
Het speelgoed van Green toys. Het is gemaakt van gerecycled plastic. Het ziet er mooi uit en is ook nog eens stevig. Het is zowel binnen als buiten te gebruiken en ook mee in bad is geen enkel probleem.

Wat is uw nieuwste product?
Ons nieuwste product is de maaltijdset van OOga. Deze set bestaat uit diep kinderbord met 2 lepels. Gemaakt van siliconen.

 

getest speelgoed
Volg mij op

getest speelgoed

Ik ben Mandy: Moeder van een tweeling, getrouwd, werkzaam in de kinderopvang, kindercoach, creatief, speelt graag spelletjes, leest graag voor, lichtelijk verslaafd aan social media, gek op kinderen ♥
getest speelgoed
Volg mij op

Latest posts by getest speelgoed (see all)

binnenkijken bij… Felicia’s Choice