Afgelopen week kregen onze meiden hun eerste schoolfoto!
Ik was zo ontzettend benieuwd naar het resultaat. Beide meiden op school (tweeling) dus ook samen mochten ze op de foto. Zo leuk!

wat te doen met de schoolfoto’s

Ik was al ver van te voren druk met bedenken hoe ik deze foto’s jaarlijks zou gaan bewaren. Vroeger plakte we alles in het fotoalbum maar ik heb voor de meiden digitale albums…. Toen kwam ik via Facebook in contact met have to have. Dit is een webshop waar je terecht kunt voor eigentijdse hebbedingen. Kennen jullie deze aanrader al?

Ik zag op Facebook een enthousiaste post voorbij komen over “mijn schoolfoto’s album” dit boek maakte mij nieuwsgierig. Inmiddels heb ik het in huis en maakt het mij vooral enthousiast! ♥

Het boek zit in een ringband waardoor het makkelijk doorbladeren is. Stevig papier en een erg leuke, aansprekende lay-out.
Mijn schoolfoto’s album is in 3 kleuren te bestellen. Het 38 pagina’s tellende boekje heeft plaats voor 2 peuter jaren, 8 basisschool jaren en maar liefst 6 middelbare schooljaren! Dit alles kun je zelf vrij indelen.  Zit je kind bijvoorbeeld niet op de peuterspeelzaal maar moet het een kleuterjaar extra doen? Dan is daar dus ruimte voor!

 

alle foto jaren in één album

Er is ruimte om het schooljaar, welke groep en naam leerkracht(en) te noteren. Daarnaast kun je noteren wat je kind het leukste vond om te doen dat jaar. Daarnaast kun je de pasfoto of broer/zus foto plakken. De volgende pagina heeft ruimte voor de klassenfoto waar je alle namen bij kunt noteren. Hoe leuk is het om dit terug te zien?!

Ik plaats altijd graag foto’s die ik zelf gemaakt heb bij mijn blogs, maar ik heb besloten dat dit keer niet te doen. Ik vind het niet aan mij om de klasgenootjes zichtbaar op de foto te zetten. Daarnaast vind ik het ook niet prettig om mijn eigen meiden zo vol in beeld op mijn blog te zetten. Daarom krijgen jullie van mij wel de productfoto’s te zien; deze wil ik jullie niet onthouden!

Leuk is hij hè?!
Ik snuffelde nog even rond op hun website. Kijk dit leuke product! Heerlijk om later de uitspraken terug te zien!
Ook voor babyshower- en kraamcadeau’s kun je bij havetohave.nl leuk shoppen!

getest speelgoed
Volg mij op

getest speelgoed

Ik ben Mandy: Moeder van een tweeling, getrouwd, werkzaam in de kinderopvang, kindercoach, creatief, speelt graag spelletjes, leest graag voor, lichtelijk verslaafd aan social media, gek op kinderen ♥
getest speelgoed
Volg mij op
boek: mijn schoolfoto’s
Getagd op: